Z gepardího koťátka je dravá šelma

Čtvrtek
13.05.2010
Franchisová síť GEPARD FINANCE dosáhla v dubnu rekordního objemu hypoték
 

V měsíci dubnu 2010 dosáhla společnost GEPARD FINANCE svého rekordního výsledku - zpracovala hypoteční úvěry pro své klienty v celkovém objemu 500 mil. Kč. Pro porovnání se stejným obdobím minulého roku dosáhla společnost 56 % nárůstu a ve srovnání s předchozím měsícem, tedy březnem 2010, se jedná o meziměsíční nárůst produkce 31%.

Společnost GEPARD FINANCE začala poskytovat svoje služby pro klienty v roce 2003. Za období své činnosti kompletně zpracovala a do bank předala hypoteční úvěry v celkovém objemu přesahujícím 18,1 miliard korun pro 14 533 klientů. Není náhodou, že každá 20. hypotéka na trhu v ČR je zprostředkována makléři GEPARD FINANCE.

Jednou z priorit strategického plánu společnosti v minulém roce byla transformace stávající obchodní síti na franšízové pobočky, které mají plnou podporu centrály. V současné době franšízová síť GEPARD FINANCE disponuje 60 funkčními obchodními místy, čímž je zajištěna snadná dostupnost a obsluha klientu po celé republice.

Česká makléřská společnost specializující se na finanční poradenství a kompletní zpracovávání úvěrových produktu spojených s financováním nemovitostí. Zajišťuje také všechny typy pojištění. Od roku 2009 poskytuje své služby prostřednictvím síti franšízových partnerů.

GEPARD FINANCE je zakládajícím členem Asociace hypotečních makléřů a patří mezi největší firmy ve zpracování hypoték na trhu. V současné poskytuje franšízové licence v České a Slovenské republice.