PONT je Pohodlný Obchod Na Trase, ale také flexibilní maloobchodní franšíza

Moderní design prodejen a orientace na zákazníka odpovídá měnícím se potřebám životního stylu
Úterý
18.05.2010
Přehledný obchod s vůní čerstvého pečiva, kávy i tiskařské černě k rychlým nákupům
 

„Cílem našich podnikatelských aktivit je vybudování sítě prodejen na velkých vlakových nádražích ČD a na rušných dopravních uzlech, jako jsou křižovatky metra a tramvají. Umožňujeme tak spěchajícím lidem nákupy a využití služeb terminálu Sazky, které původně neplánovali nebo jinde nestihli. V našich obchodech mohou nakoupit potraviny, dárky, časopisy, nebo si třeba vsadit. Servisní střediska PONT mají otevřeno 365 dní v roce, od 6:00 do 22:00 hodin“, říká Ing. Pavel Turnovský, manažer pro rozvoj a franchisu.

První prodejny tohoto formátu menších prodejen vznikly již v roce 1995, nabízí zákazníkům větší pohodlí při nákupu i při okamžité spotřebě zakoupeného zboží a reaguje tím na současné trendy ve světě i u nás. Moderní design prodejen a orientace na zákazníka odpovídá měnícím se potřebám životního stylu. Nakupovat rychle, pohodlně, to je filozofie obchodního modelu PONT.

Dnešní uspěchaný životní styl nám všem nedává příliš mnoho prostoru k tomu, abychom věnovali dostatek času jedné z nejdůležitějších věcí, kterou je jídlo. Právě proto, že pořád někam spěcháme, jsme dost často nuceni zejména na cestách konzumovat jídlo, které rozhodně našemu tělu neprospívá. PONT se přizpůsobuje potřebám klientů i trendům, proto se v nových prodejnách uplatňuje model BIO POINT. Čerstvé a zdravé potraviny na cesty ve vlaku i nákup domů z ekologických pěstíren a chovů.

Dalším obchodním modelem jsou Fornetti Café – to je čerstvě upečené pečivo a voňavá káva, které přilákají do obchodu zákazníky.

Za 15 let firma vybudovala jasnou koncepci i značku, nabídku přizpůsobila potřebám zákazníků, stabilizovala dodavatele, postavila fungující ekonomický model maloobchodní prodejny pro spěchající zákazníky. Islandská sopka chrlící prach ji v poslední době hodně podpořila.

Více informací o franšíze PONT a Fornetti Café Vám poskytne redakce FranchisingINFO.cz.