Naši franšízanti jsou pro nás skuteční partneři

pondělí
24.05.2010
říká Miroslav Kubricht, obchodní ředitel a jednatel značky Levi´s pro Českou a Slovenskou republiku
 

Jak se daří firmě v době krize?
Zázemí velké a známé značky je v době krize zárukou jisté stability, což se nám potvrdilo. Otevřeli jsme na Slovensku velkou, moderní a reprezentativní prodejnu, otevřeli jsme i další menší, postupně se tak trh v České a Slovenské republice naplňuje.

Znamená to, že již nebudete otevírat nové franšízy?
Budeme, ale již jen několik ve vybraných městech s kvalitními partnery, kapacita trhu je ještě v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a Košicích.

Jakou výhodu nabízíte svým partnerům oproti jiným značkám?
Nerad bych hodnotil jiné značky, ale u Levi´s® vidím jako velký přínos to, že se kompletně staráme o zásobování prodejen. Propojení skladu klienta s naší centrálou je nadstandard, který šetří pracovní sílu a franšízatovi umožní starat se o provoz, prodej a personál. Na začátku stanovíme sortiment prodejny a potom dbáme na to, aby měl náš partner požadované zboží ve všech velkostech, vzorech, barvách. Vidíme prodej každého kusu a pravidelně jednou týdně mu doplníme chybějící zboží.

Myslíte, že je franšízant nadšený, když je konec sezóny a on má plno sezónního zboží v barvách i velikostech? Ve výprodejích asi moc nevydělá.
Naši franšízoví partneři nemusí mít obavy z neprodaného zboží, protože všechno neprodané zboží vykoupíme zpět za plnou cenu. Zboží pak prodáváme v našich outletových prodejnách a franšízant má na novou sezónu nové zboží, opět ve všech velikostech, vzorech i barvách. To myslím mnoho značek v rámci franšízy nedělá.