155 prodejních míst, a tím to letos rozhodně nekončí

pondělí
24.05.2010
Pozoruhodné výsledky úspěšné franšízy INDECO
 

Franšízová síť INDECO působí na českém trhu již 15 let a má více než 155 prodejen míst nejen v České republice, ale i na Slovensku, Maďarsku a Rumunsku a momentálně jedná o rozvoji obchodní sítě v Bulharsku. Vlastních provozoven má 6.

V poslední době se INDECO zaměřilo také na výrobu kuchyní, které jsou zajímavým obchodním artiklem a plnohodnotným produktem, i když v porovnání se skříněmi zatím doplňkovým. Do konce roku plánuje tato síť otevřít dalších 10-15 prodejních míst zaměřených na kuchyně, případně na kuchyně a skříně. INDECO má vlastní výrobu nábytku, a tak průběžně vyrábí i další kompletní nábytek na zakázku, který ale není součástí marketingu.

A co stojí za úspěšným rozvojem této sítě? "Skříně na míru je produkt, který maximálně respektuje přání zákazníka, zohledňuje jeho výšku, co bude ve skříni ukládat, jaké má zvyklosti, jestli má věci spíše do polic nebo na ramínka, aby se pohodlně dostal do všech prostor, dosáhl na šatní tyč nebo si ji mohl bez problémů posunout, to všechno konzultují naši pracovníci při objednávce. Kromě toho pak přijde na zaměření technik, který ještě zakázku posoudí, zhodnotí, dále poradí. U skříně na míru je důležité vnitřní vybavení, ale i celkový design. My nabízíme špičkovou kvalitu jak v materiálech, tak vnitřním vybavení a kování. Máme řadu materiálů i cenových relací," říká Ing. David Bimka, spolumajite společnosti INDECO.

Krize se dotkla i této značky a dotkla se i franšízantů, ale právě síla značky a důvěra v tuto značku pomohla těžké období překonat.