Coccodrillo znají na Moravě, v Čechách zatím jen v Praze a Hradci Králové

Úspěšná franchisová síť Coccodrillo se chce rozvíjet také v Čechách
Čtvrtek
27.05.2010
Franšízové obchody s dětským oblečením pořídíte již za 400 000 Kč
 

Za dvacet let na trhu se podařilo této polské firmě vybudovat již 220 prodejen v Polsku, na Slovensku, v Rumunsku i České republice. Jen franšízových je 110, z toho 80 v Polsku, 5 na Slovensku, 20 v Rumunsku a 5 v České republice, v obchodních centrech v Brně (2x), Znojmě, Praze a Hradci Králové. Kromě franšízových má firma ještě dvě prodejny vlastní, obě v Ostravě. Nové prodejny se dočkají v nejbližších dnech i ve Vsetíně.

Jednoduchá franšíza založená na prodeji dodaného zboží je poměrně levná a investice se celkem rychle vrátí. Dětské oblečení je momentálně v kurzu, baby-boom stále trvá a pár let ještě potrvá. Známá gynekoložka MUDr. Mirka Jonášová říká: „V historii se již možná nikdy nebude opakovat, aby rodily dvacetileté matky, silné ročníky „husákových dětí“, což jsou matky kolem třiceti let a čtyřicetileté matky, které si vzpomněly, že chtějí ještě miminko nebo začínají nový vztah s novými partnery a dětmi. Ordinace i porodnice jsou plné.“

To je docela významný argument při rozhodování o franšíze s dětskými oděvy, když k tomu přidáme úspěšně provozovaných 220 prodejen a přijatelné ceny, rychlou návratnost investice, lze očekávat naplnění záměru firmy otevřít celkem 40 prodejen v blízké budoucnosti.

Coccodrillo je možnou odpovědí na otázku co dělat po mateřské. Firma chce mít v České republice dalších 30 obchodů, to je dostatek příležitostí pro nové franšízanty. Pro úspěch prodejen jsou předurčená města s 25 000 obyvateli s umístěním na hlavních třídách nebo obchodních centrech. Součástí marketingového balíčku je i exkluzivita v místě prodeje. Vhodná plocha prodejny je 50-80 m2.

Více informací, jak získat tuto franšízu a další podrobnosti naleznete v Katalogu franšíz.