Nová příležitost pro master franšízanta

Pátek
28.05.2010
Franchisa Chantal přichází ze Slovenska a umí to s jazykem
 

Jazyková škola Chantal je na Slovensku zatím tři roky, originální metodu výuky jazyka má dnes ve 20 městech Slovenska , z toho 13 formou franšízy. Školou prošly stovky studentů individuálních i firemních, reference jsou bohaté.

„Škola využívá Callanovou metodu výuky, která byla 15 let rozvíjená na Cambridgské univerzitě ve Velké Británii. Je postavená na otázkách a odpovědích, student je nucen hovořit již od první hodiny a výsledky říkají, že studenti jsou 4x rychlejší, než při klasické výuce. Hlavním důvodem je, že systém odbourává psychické bariéry hovořit. Výsledkem je efektivní a rychlá výuka a schopnost hovořit,„ řekl pro FranchisingINFO.cz Ing. Dominik Hovaňák, ředitel společnosti.

Callanova metoda je způsob výuky, který garantuje, že po určitých hodinách je student schopen složit zkoušky Cambridge First Certificate. Právě to je pro studenta zárukou, že škola představuje seriózní instituci, jejímž cílem je znalost jazyka.

Škola hledá master franšízanta i franšízanty, jazykové školy chce rozšířit do všech středních a větších měst. V současné době má zpracované výukové materiály pro výuku anglického, německého, španělského, ruského a italského jazyka. Speciální výuku poskytuje pro pečovatele v němčině.

Pro franšízanty má připravený kompletní výukový program a vše, co potřebuje k otevření své pobočky. V rámci licence vytvoří konkrétní systém pro konkrétní pobočku s přihlédnutím ke skladbě studentů, zaškolí franšízanta, připraví školící materiály, zabezpečí a vyškolí lektory a poskytne stovky hodiny konzultací. Pro provoz je potřebná učebna o rozloze 18-25 m2, smlouva se uzavírá na 2-5 let s možností prodloužení. Franšízant nemusí umět cizí jazyk. Cena licence je 200 000 Kč.

K dynamickému rozvoji této jazykové školy pomohly i kontroverzní reklamní kampaně, které byly v katolickém Slovensku diskutované v médiích.

Více informací o franšíze CHANTAL brzy naleznete v Katalogu franšíz, do té doby můžete kontaktovat redakci.