Začnete jinak přemýšlet, otevřou se vám nové kontakty i možnosti

pondělí
07.06.2010
říká Kamila Zárychtová, Master franšízant Business for Breakfast.
 

Co je důležité pro toto podnikání?
Koncept funguje na budování kvalitních obchodních vztahů, jejichž základními pilíři jsou hodnoty POZNAT, POROZUMĚT A DŮVĚŘOVAT. Výhodou je udržovat kontakt s menším okruhem lidí, než lov na nekonečné množství kontaktů, které z dlouhodobého hlediska ubírají spíše sil, než přinášejí kýžený výsledek.

Pro koho je takové podnikání vhodné?
Pro klienta, který je komunikativní, zná prostředí svého města, své lokality. Takový člověk má šanci vybudovat slušný klub, který bude všem jeho členům přinášet dlouhodobě obchodní kontakty i přátele. Pro první rozhodování doporučujeme vzít 200 Kč na svou konzumaci a spoustu vizitek a vyzkoušet si, jak to funguje v praxi. Prozatím jsme neinzerovali a všechny partnery máme na základě referenčního marketingu. Business for Breakfast nabízí kompletní servis, návod, školení, web i dohled, aby mohl začít „snídat“. ve svém městě.

Co vidíte jako problém spojený s tímto podnikáním?
Vadí mi použití slova networking v ČR. Pokud hovořím o networkingu, tak druhá strana si často představí multi-level-marketing spojený s předraženými výrobky, okamžitě odmítnou komunikaci na téma networking. Je to dědictví nepovedených „letadel“. Náš networking je skutečné budování sítí na základě důvěry, porozumění a vzájemné úcty.