Proslulý franšízový řetězec Hooters otevřel první restauraci v České republice

Hooters Girls vytvářejí živou atmosféru restaurací Hooters.
Úterý
08.06.2010
Restaurace pro šťastné muže
 

Dne 4. června otevřela společnost Hooters první restauraci v České republice, která se tak stala již 29. zemí, kde budou moci zákazníci najít světoznámá křidélka Hooters! Pražská restaurace je první na světě v historické budově, restaurace ve Vodičkově ulici se stane unikátním místem se značkou Hooters ve světě. Kromě toho zde zákazníci najdou 16 televizorů s vysokým rozlišením, plně zásobený bar a gotický sklep z roku 1381.

"Jsme velmi rádi, že se můžeme stát dalším členem rodiny Hooters a otevřít naši první restauraci v Praze," řekl J. Steven Parker, generální ředitel společnosti Na Zdravi Ventures pro FranchisingINFO.cz. "Předpokládáme, že restaurace Hooters v České republice přijmou vstřícně nejen obyvatelé Prahy, ale rovněž stovky turistů, kteří toto nádherné město navštíví. Vidíme to jako první krok na dlouhé cestě rozšířit slogan "Hooters vás udělá šťastným" po celé České republice."

První restaurace Hooters byla otevřena ve floridském městě Clearwater 4.října 1983. Útulná restaurace spojuje jedinečnou koncepci klasického sportovního baru a příjemné restaurace. Značka Hooters je proslavená skvělou atmosférou, otevřenou kuchyní, vynikající atmosférou, nepřetržitými televizními sportovními přenosy a je jediným místem, kde můžete potkat světoznámé Hooters Girls. Tato koncepce se řetězově rozšířila nejen po Spojených státech amerických, ale po celém světě. A restaurace Hooters jsou díky této kombinaci místem pro každého, kdo má rád skvělé jídlo, studené nápoje a dobrou zábavu.

Společnost Hooters of America, Inc. je poskytovatel franšíz a provozuje 459 Hooters restaurací ve 42 státech USA a 29 dalších zemích. První restaurace Hooters byla otevřena v roce 1983 ve floridském městě Clearwater. Značka je synonymem dobrého jídla a zábavy, je známá uvolněnou plážovou atmosférou, jídelním lístkem, na kterém dominují mořské plody, sendviče a kuřecí křidélka proslavená téměř po celém světě a svůdně oblečenými servírkami v kostýmech roztleskávaček - Hooters Girls.

Společnost Na Zdravi Ventures, a.s. je česká firma, která získala výhradní franšízovou licenci na provozování restaurací značky Hooters v České republice a na Slovensku. Společnost vznikla jako společný podnik šesti Američanů a dvou Čechů v roce 2008 a svou první restauraci otevřela právě před mistrovstvím světa ve fotbale, kdy ji návštěvníci mohou dostatečně prověřit. Koncepce restaurace je velmi jednoduchá – dobré jídlo, levné pivo, sledování sportovních událostí a krásné holky.

Firma chce najít franšízanty pro dalších šest restaurací, tento projekt pro šťastné muže může i u nás fungovat velmi dobře. Zájemci o franšízu a další informace mohou kontaktovat redakci.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015