Splněný klukovský sen

Krokodýl na zázvoru - V Mount steak restauraci získáte sortiment masa, který nikde v Evropě nenajdete. Kdo z nás jedl zebru, lamu, medvěda, jihoafrického přímorožce, krokodýla, velblouda nebo chřestýše?
Čtvrtek
24.06.2010
Restaurace Mount steak míří do dalších měst. V menu naleznete sortiment masa, který nikde v Evropě nenajdete.
 

Malý Martin Novák rád četl dobrodružnou literaturu, obdivoval odvážné kluky, kteří v divoké přírodě přežívali díky lovu. Představoval si všechny vůně a chutě neznámých zvířat. Velký Martin Novák při každé příležitosti ochutnával neznámé maso. Jeho zvědavost ho donutila posbírat exotická masa z celého světa a otevřít si restauraci. Vznikl Mount steak v Josefské ulici nedaleko Karlova mostu v Praze. Místo spíše turistické a klientela spíše česká byl problém, který musel řešit, hlavně kvůli parkování klientů. Přestěhoval se do klidné ulice na Smíchově.

Jeho urputnost je nezměrná, podařilo se mu získat sortiment masa, který nikde v Evropě nenajdete. Kdo z nás jedl zebru, kudu velkého, antilopu, mustanga, medvěda, bůvolce běločelého, pakoně žíhaného, jihoafrického přímorožce, krokodýla, velblouda nebo chřestýše?

Vepřové, hovězí, kuřecí, krůtí, tuňák, losos, halibut, žralok, pstruh, platýz, candát, mečoun, chobotnice, divočák, klokan, pštros nebo jelen patří k sortimentu a na jídelních lístcích se objevují v různých restauracích. Nově bude v sortimentu Mount steak kamzík, zubr evropský a antilopa skákavá.

Kde je dobré jídlo, tam se lidi schází rádi. Za dobrým jídlem jdou všichni, ke stálým hostům patří řada celebrit, restauraci při svém koncertu v Praze navštívili i členové skupiny Smokie. S některými hosty si Martin Novák vybudoval osobnější vztahy, proto součástí franšízy jsou pravidelné večeře nebo akce s vybranými celebritami, což může být zajímavé pro majitele restaurací z menších měst.

Na všechna masa jsou veterinární a hygienické certifikáty, získat některá zvířata je celkem náročné, proto je výhodné spojit potřeby více restaurací a energii vynaloženou na tento proces zhodnotit formou franšízy.

Franšíza je určena do větších měst v ČR a na Slovensku, její součástí jsou originální recepty na úpravu mas, dodávka exotických druhů mas, školení a veškeré poradenství při přípravě a provozu restaurace. Vstupní poplatky nejsou vysoké a v průběhu provozu se platí pevná částka za marketing, rovněž velmi přijatelná.

Mount steak je držitelem certifikátu světové asociace steakových restaurací, jako jediná restaurace v Česku.

Zájemci získají informace v redakci Franchisinginfo.cz

Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014