Pátek
25.06.2010
Zájem o zdravý životní styl stále narůstá - NATURHOUSE, Expreska i Contours expandují.
 

V tomto týdnu otevřel NATURHOUSE novou provozovnu v Pardubicích, je to již osmá provozovna franšízového systému ze Španělska. Do poloviny července se přidají ještě další dvě, v Olomouci a Ústí nad Labem.

Hlavní náplní provozoven NATURHOUSE je poradenství v oblasti výživy, nejedná se o drastické diety, ale osobní poradenství s přihlédnutím k pracovní zátěži, metabolismu a zdravotnímu stavu. Individuální plán z rukou odborníka dovede klienta k ideální váze a pomůže ji udržet, zkrátka je naučí správně jíst. Mnoho klientů je mile překvapených, že jedí více a přitom hubnou, jídelníček je promyšleně sestaven tak, aby byly co nejlépe zachovány metabolické, biochemické a fyziologické potřeby jednotlivce.

Doplňkovou náplní NATURHOUSE je prodej produktů pro podporu hubnutí, ale i bylinek a doplňků výživy nebo produkty určené pro zvláštní výživu.

Zájem o zdravý způsob života potvrzuje i franšízový koncept Expreska, který v nejbližší době otevře provozovny v Praze na Proseku a na Hájích i v Ústí nad Labem. Na podzim pak v Praze – Butovicích a Dejvicích, Hradci Králové, Olomouci, Ostravě, Brně, Českých Budějovicích a Plzni.

EXPRESKA je osvědčený koncept expresního kruhového fitness pro ženy. Díky intenzitě tréninku ve zvýšené tepové frekvenci se lépe spalují tuky, formuje postava, posiluje srdce a získává dobrá kondice. V EXPRESCE klientka během 30 minut kompletně procvičí všechny své svalové skupiny včetně prvků aerobiku a joggingu. Po celou dobu cvičení je klientce k dispozici trenérka.

Rovněž v Brně otevře provozovnu na podzim i Contours, franšízový systém z USA.

Contours - to je nový nízkonákladový franchisový koncept cvičení fitness určený výhradně pro ženy s vlastní trenérkou. Cvičení trvá jen 30 minut, kombinuje posilování s aerobním cvičením a přináší vypracovaný systém péče o členky. Posilovací stroje jsou přizpůsobeny ženskému tělu a přinášejí ženám skutečné výsledky.

Všechny tři franšízy se vyznačují rychlou návratností a nepříliš vysokou počátečnou investicí. Podrobnosti k jednotlivým franšízám najdete v katalogu franšíz.