ALPINE PRO se stala novým členem ČAF a nejobdivovanější firmou v žebříčku CZECH TOP 100

Čtvrtek
15.07.2010
ALPINE PRO patří ke zkušeným franchisorům, poskytla již 45 franšízových licencí.
 

Novým členem ČAF se stala společnost ALPINE PRO. Za 16 let na trhu patří k nejuznávanějším firmám a významným franšízorům. Kromě 21 vlastních prodejen provozuje 45 franšízových. Svými bohatými zkušenostmi a promyšlenou strategii podnikání výrazně posílí členskou základnu České asociace franchisingu.

Česká společnost ALPINE PRO, a.s. vyrábí a distribuuje sportovní a outdoorové oblečení, batohy, tašky, doplňky a obuv pod registrovanou značkou ALPINE PRO. Patří mezi rozhodující společnosti na českém trhu. V současné době je značkou s největší sítí autorizovaných prodejen a franchizových prodejců zboží v oblasti outdoorových aktivit. Dodává své produkty do největších obchodních řetězců např. Sportisimo či Globus. Společnost působí na Slovenském, Polském a Maďarském trhu. Dále je zastoupena v několika zemích obchodními zástupci, např. v Austrálii, Belgii, Francii, Portugalsku, Řecku, Itálii, Anglii, Chorvatsku, Srbsku, Rusku a dalších zemích.

Nosný program společnosti je založen především na outdoorovém oblečení, zimních lyžařských bundách, kalhotách, oblečení do města a pro volný čas, funkčním spodním prádle, batozích, taškách, doplňcích a na ucelené kolekci outdoorové obuvi. ALPINE PRO představuje pro zákazníka garanci širokého výběru značkových produktů pro všechny druhy aktivit se zárukou příznivého poměru mezi cenou, kvalitou a módním designem. Její výrobní program spadá do kategorie volnočasových aktivit.

ALPINE PRO se po úspěchu s olympijskou kolekcí na Zimních olympijských hrách ve Vancouveru nadále daří. Ve 12. ročníku žebříčku obdivovaných firem CZECH TOP 100 společnost ALPINE PRO zvítězila v odvětví Textilní, oděvní a kožedělný průmysl a stala se tak nejobdivovanější firmou v České republice v tomto oboru. Již po dvanácté hodnotili manažeři významných společností, finanční analytici, zástupci oborových svazů, sdružení a profesních asociací a další ekonomičtí odborníci to, které z firem české ekonomiky si zaslouží být obdivovány. Společnost ALPINE PRO se v loňském roce v žebříčku v oboru Textilní, oděvní a kožedělný průmysl objevila poprvé a hned obsadila 3.místo. V letošním roce se posunula o dvě příčky nahoru a žebříček vyhrála.

Nemalou měrou k tomu přispěla kolekce oblečení pro českou olympijskou výpravu na letošních zimních olympijských hrách ve Vancouveru. ALPINE PRO se stala v únoru 2009 na období čtyř let oficinálním partnerem Českého olympijského týmu jako první česká oděvní značka v historii a bude tak oblékat sportovce i na letních olympijských hrách v Londýně v roce 2012.