Oděvní značka pro aktivní život TIME OUT slaví 18. narozeniny

Koncept značky TIME OUT sahá do léta roku 1992 a zlatého kalifornského pobřeží.
Čtvrtek
22.07.2010
Originální kalifornské drinky můžete ochutnat na Sázava Festu v TIMEOUT BEACH BARU
 

Uvolněné oblečení pro volný čas patří do rodiny franchisových prodejen, v České republice má tato značka 21 vlastních prodejen a 14 franchisových, což je zajímavé číslo, když vezmeme v úvahu, že v Evropě je zatím 73 obchodů v osmi zemích.

Je vidět, že Češi si volný čas užívají rádi v hezkém oblečení, pro objektivitu je nutné dodat, že jde o finančně dostupnou investici a to jak z pohledu zákazníka, tak z pohledu franchisanta.

Koncept značky TIME OUT sahá do léta roku 1992 a zlatého kalifornského pobřeží, kdy skupina mladých designerů byla zklamaná současným stylem života nabízejícím pouze neosobní, rychlé a uniformní a masové styly. Následující rok představila tato skupinka mladých lidí svůj koncept společnosti GUT, která byla okouzlena myšlenkou FEEL ALIVE. Netrvalo dlouho a společnost se rozhodla šířit tuto myšlenku i do Evropy. Dnes je TIME OUT velká rodina designerů, obchodních managerů a přátelských spolupracovníků z různých koutů světa (Evropy, Japonska, Kanady, Číny, Ameriky), které spojuje jedinečná filosofie a styl života FEEL ALIVE.

TIME OUT s hrdostí přináší do Evropy speciální komfort a kvalitu vycházející z pohodové, nic neřešící slunné Kalifornie. „Buďte sví, buďte osobití, buďte mladí, buďte volní, buďte zkrátka v pohodě. Fandíme všem Vašim aktivitám i sladkému nicnedělání. Doprovodíme Vás do exotických krajů i na procházku se psem u Vás v parku. Zameditujte si na pobřeží oceánu při východu slunce nebo si dejte relax při cestě do práce v metru, …“ tak definuje svoji filozofii TIME OUT.

Letošní rok, měřeno Evropanem, je TIME OUT dospělá značka a plnoletost bude slavit ve velkém, na jubilejním 10. ročníku SÁZAVAFESTU 2010. Ve dnech 5.-7.8. 2010 v Kácově vystoupí na pěti hudebních scénách během 3 dnů přes 130 účinkujících z ČR i zahraničí. Pro všechny návštěvníky, kteří si zakoupí vstupenku v prodejnách TIME OUT je připravená řada dárků a dalších výhod.

TIME OUT má pro svoje prodejny připravený propracovaný marketingový program, pro zákazníky zajímavý věrnostní program. TIME OUT věnuje značnou část svého výdělku na podporu rodiny a vztahů mezi lidmi prostřednictvím organizování nebo sponzoringu rozličných druhů koncertů, festivalů, sportovních nebo jiných akcí, které reflektují energii, filosofii a postoj chování korespondující s myšlenkou:

„Užívej si TIME OUT kolekci a oslavuj život, raduj se a buď sám sebou!“

Pro více informací o této franšíze kontaktuje redakci FranchisingINFO.cz.