Carré Blanc nadčasový luxus se vyplatí

Sabina Obluková, master franchisant pro Českou republiku, nabízí franchisantům také poradenství a podporu při výběru kolekcí vhodných na český trh.
pondělí
26.07.2010
Nová franšízingová příležitost v ČR pro milovníky kvality a Francie
 

Po roce fungování v ČR, v OC Letňany nabízí držitel masterfranšízy, společnost BrandLife s.r.o. slovy své jednatelky Sabiny Oblukové příležitost dalším nadšeným podnikatelům, kteří ocení kvalitu a jistou nadčasovost francouzské značky s bytovým textilem.

Koncept Carré Blanc byl založený v roce 1982 v mecce módy – ve Francii nyní úspěšně funguje ve více než 250 prodejních místech v 17 zemích, v loňském roce dosáhl obratu 84 milionů eur. Tým návrhářů Carré Blanc každoročně připravuje 2 kolekce (jaro-léto a podzim-zima) ve spolupráci s módním návrhářem Vincentem Gregoire a dalšími stylisty z agentury Nelly Rodi. Franšízant tak má možnost osobně si vybrat zboží, dvakrát ročně, přímo ve Francii. Obchody Carré Blanc jsou synonymem vysoké kvality produktů za příznivou cenu.

Příležitost pro franšízanty v ČR je ještě v Praze, Brně, Ostravě, Karlových Varech a krajských městech ČR. Na Slovensku prozatím v Bratislavě. Velký důraz kladen na místo prodeje, značka se prodává v prestižních obchodních centrech. V Paříži například ve slavné Galeries Lafayette. I u nás musí být místo velmi frekventované s velkými výlohami, centrum města nebo kvalitní obchodní centrum, říká Sabina Obluková.

V ceně licence je know-how a zázemí silné značky, marketingová podpora a propagace, vstupní a průběžné školení, centralizovaný systém objednávek, podpora při otevírání prodejny, konzultace při výběru kolekcí a vzorů, doporučení vhodných produktů pro český trh, návrh prodejny od architekta z Francie a možnost osobního výběru kolekce dvakrát ročně ve Francii.

Od franšízanta se očekává nadšení a zájem o styl, zkušenosti s podnikáním jsou výhodou, vhodné místo pro prodej o velikosti 45-60m2, skladový prostor od 10 do 15 m2 a kapitálové zajištění. Další podrobnosti najdete níže v Katalogu franšíz.

Období krize byla v minulosti často předzvěstí nového rozmachu. Ovšem za podmínky schopnosti jisté sebereflexe. A k tomu se rozhodla i značka Carré Blanc. Jsou nyní spotřebitelé zralejší, odpovědnější? Máme už za sebou období "módy bling-bling"? Tvůrci značky Carré Blanc říkají: "Je čas vrátit se ke kořenům, soustředit se znovu na to základní, co naší značce vždy přinášelo a dodnes přináší úspěch, tedy na její jedinečnost oproti všem ostatním."

Je právě čas pro nadčasové a kvalitní výrobky, Carré Blanc bude podnikatelskou příležitostí se stabilním prodejem a pozvolným růstem. Kdo se jednou chytí, pravidelně se vrací.