Nejlepší investice je do vzdělání

Mathnasium je mezinárodní síť vzdělávacích center, které se výlučně specializují na matematické programy pro děti a mládež ve věku od 4 - 18 let.
pondělí
02.08.2010
Mathnasium - mimořádná příležitost pro master franšízora v ČR. Vzdělácí centrum zaměřené na matematiku přichází z Los Angeles.
 

Příležitost pro master franšízora v ČR - Mathnasium - přichází z Los Angeles a nabízí pětatřicetiletou zkušenost ve výuce matematiky založenou na pochopení této exaktní vědy. Ověřený a úspěšný systém matematického vzdělávání se z LA rozšířil do 72 zemí, kde je na 700 vzdělávacích center a výukou prošlo přes dva miliony dětí.

Získat master licenci na Mathnasium je mimořádnou příležitostí, která zajistí slušný byznys, uznání i vnitřní uspokojení. Docela důležitou podmínkou pro master franšízora je dokonalá znalost anglického jazyka. Začátek spolupráce je v Los Angeles, v hlavním vzdělávacím centru, kde zájemce získá kompletní vzdělávací systém včetně hotového balíčku pro provoz, ve kterém je zahrnuto, vše co franšízant potřebuje. Po celou dobu spolupráce je k dispozici zkušený operativní manažer, který poskytne průběžně všechny informace a rady.

Společným cílem je rozvinout franšízu rychle, pohodlně a bez zbytečných komplikací. Smlouva se uzavírá na 10 let s možností obnovení, poplatek za licenci je 200 000 USD.

Úspěšný kandidát má alespoň minimální zkušenosti se vzděláváním, obchodem, dostatečný kapitál na počáteční investice, osobní vazby v místě podnikání, které mu zaručí propagaci i potenciál studentů a velkou touhu společenského uznání. Znalost angličtiny jako důležitou podmínku jsme již zmiňovali v souvislosti s návštěvou LA a komunikací, franšízor ji uplatní i při překladu všech školících materiálů a manuálů pro franšízanty.

Se vzděláváním se má začít co nejdříve. Věříme, že se najde šikovný master franšízor a děti začnou matematiku chápat a milovat.

Více informací o této master franšíze získát níže v Katalogu franšíz a bannerové prezentaci na hlavní straně portálu FranchisingINFO.cz.