INN FASHION nově členem ČAF

Úterý
10.08.2010
Společnost INN FASHION s.r.o.provozuje v České republice značky Liu•Jo a Rifle.
 

Společnost Liu•Jo vznikla v roce 1995 v Itálii, ve městě Carpi nedaleko Modeny, když její zakladatelé bratři Marchiovi vytvořili první kolekci svetrů. Firmu dnes v Itálii zastupuje cca 80 monobrandových prodejen jak přímých, tak franchisingových, a dále 800 nezávislých multibrandových prodejen. V zahraničí je to přibližně 70 monobrandových a 1000 multibrandových obchodů v Evropě a Asii.

Produkt Liu•Jo je velmi oceňován pro svůj vztah kvalita – cena a také pro nové hodnoty, které stále přenáší zákazníkům. Klientka Liu•Jo je žena přímočará, od mladé dívky až k padesátileté neformální dámě. V České republice je Liu•Jo zastoupena jedním franchisingovým obchodem v Praze a v Brně. Další prodejny jsou v Olomouci a na Slovensku (multibrandy v Bratislavě a v Košicích).

Další módní značka Rifle je nejstarší italskou denimovou značkou založenou v roce 1958 bratry Fratini. Dva podnikatelé, kteří dovozem amerických jeansů rozšířili jako první kulturu jeansů v Itálii vlastní tuto značko. Od té doby Rifle nezanikly.

Dnes se Rifle prodává v 700 multibrandových prodejnách, ve dvou Rifle Store, v 10 corner store, několika outletech a 1 factory store.

Základem kolekce Rifle je total look, který zahrnuje svetry, trička a hlavně kalhoty. Kromě příležitostné extérní spolupráce, má vlastní tým designerů a stylistů, protože Rifle věří, ze nejlepších výsledků lze dosáhnout díky práci stálého týmu. V České republice je značka Rifle přítomna v Praze s jedním outletovým obchodem a v dalších městech v obchodech multibrand.

Vážení čtenáři, další podrobnosti a informace o podnikatelských příležitostech značek Liu•Jo a Rifle brzy naleznete v Katalogu franšíz a nebo kontaktujte redakci FranchisingINFO.cz.