BRAND NEW PRODUCTS otevřel 1. franšízovou prodejnu v ČR

Pro českého zákazníka je příjemnou novinkou mít v jednom obchodě více značek módního značkového zboží za velmi výhodné ceny.
Čtvrtek
12.08.2010
Nízkonákladová franšíza nastartovala rychle a nabírá rychlé tempo.
 

První franšízovou prodejnu otevřela společnost svému franšízantovi v Kopernikově ulici v Třinci zhruba před týdnem. První prodeje, byť je čas dovolených a velkých výprodejů ukazují, že systém má budoucnost a o zboží je zájem.

Firma se objevila v ČR někdy na konci května a již má první výsledky, v srpnu plánuje otevřít další prodejnu a potom každý měsíc jednu ve všech městech v České a Slovenské republice nad 25 000 obyvatel. BRAND NEW PRODUCTS je koncept outletového obchodu se značkovou módou, který pochází z Polska. Firma vznikla v roce 1987 a v současné době provozuje 70 franšízových obchodů v Polsku a dva v Litvě.

V sortimentu má téměř všechny významné světové oděvní a obuvní značky, jako jsou: Dolce & Gabbana, Versace, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Wrangler, Lee, Mustang, Mexx, Esprit, Gin Tonic, Tom Tailor, Adidas, Puma, Lotto, Stradivarius, Jennyfer atd. Zboží se prodává v aktuální sezóně – v létě letní atd. Obchody pod značkou Brand New Products se charakterizují jako multiznačkové. Obvykle obchody působí na ploše od 20 do 200 m2, ale je to velice individuální.

Nízká cena vstupních poplatků i nepříliš náročné finanční zázemí pro franšízanta jsou atributy, které přesvědčí. Kromě toho lze provozovny zařídit rychle a obrat realizovat bez zbytečných průtahů a příprav. Firma se stará o zásobování tudíž franšízantovi odpadá nutnost cestovat a vyjednávat s dodavateli. Tím se může plně věnovat provozu prodejny.

Firma dodržuje regionální exkluzivitu prodejců (franšízantů), ohlasy z některých měst ukazují, že svůj záměr BRAND NEWS PRODUCT v brzké době naplní.

Pro českého i slovenského zákazníka je novinkou mít v jednom obchodě více značek módního zboží za velmi výhodné ceny. Jsme národ čekající na slevy a nakupující ve výprodejích ve velké míře a to je ten poslední kamínek do mozaiky úspěšnosti tohoto konceptu.

Podrobné informace najdete v našem Katalogu franšíz.