Fornetti nám chutnají již 10 let

Rychlé, čerstvé občerstvení za přijatelnou cenu si oblíbila široká veřejnost
Středa
18.08.2010
Nový franšízový projekt Fornetti Centro. Fornetti nabízí franšízovou příležitost pro zájemce ve všech regionech České republiky.
 

Čerstvě upečené pečivo je vůně, které těžko odoláváme, neodolatelná vůně a čerstvě upečené pečivo stojí za úspěchem společnosti Fornetti. Mnoho let jsme konzumovali „gumové“ rohlíky, křehké, čerstvé a voňavé fornetti jsou lákadlem, kterému odolat je velmi těžké.

Fornetti nabízí franšízovou příležitost pro zájemce ve všech regionech České republiky. Novým franšízovým konceptem společnosti Fornetti je FORNETTI Centro. První taková provozovna byla nedávno otevřená na Francouzské ulici v Praze.

Kromě již známých čerstvých fornettek nabízí ještě několik druhů pizzy, zapečené bagetky, obložené bagetky, teplé sendviče nebo plněné croissanty, jako doplněk nealkoholické nápoje a kávu. K dispozici je také zvýhodněné menu. Provozovna se osvědčila jako velmi zdařilý koncept. Umístěná je v okolí škol a daří se jí, i když jsou zatím prázdniny.

Po deseti letech na trhu se Fornetti stala známou značkou, nabízí franšízové podnikání za velmi výhodných podmínek a nízké pořizovací náklady. Oblíbený sortiment, kvalitní výrobky, marketingovou podporu, pravidelně inovovaný sortiment a prvotřídní servis mohou být odpovědí pro mnoho lidí hledajících podnikatelské uplatnění.

Stačí si najít pěkné místo v centru dění a začít budovat FORNETTI nebo FORNETTI Centro, je to jedna z nízkonákladových franšíz s rychlou návratností. Více informací, jak provozovat tuto franšízu najdete na našem serveru FranchisingINFO.cz níže v Katalogu franšíz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014