Helen Doron již 60x v ČR

pondělí
23.08.2010
Helen doron se stala největší jazykovou školou pro děti v České Republice.
 

Helen doron se stala největší jazykovou školou pro děti v České Republice.

V současné době máme přes 60 poboček a dále se rozšiřujeme. Našim cílem se stala menší města s počtem asi 15 000 obyvatel, říká Marek Halfar, master franchisant pro Českou republiku.

Helen Doron představila svou inovativní metodu výuky cizího jazyka veřejnosti poprvé v roce 1985. Rodiče si rychle všimli vynikajících výsledků, kterých jejich děti dosahovaly, a zájem o zábavné a účinné kurzy Helen Doron, učební materiály a speciální písně rychle rostl. Helen Doron začala poskytovat své profesionální materiály a školit další učitele. V roce 1997 založila celosvětovou franšízu, která se začala rozrůstat na stovky výukových center v různých zemích.

Dnes podle její metodiky učí angličtinu přes 3 000 učitelů, více než 85 000 dětí ve třiceti zemích světa. Za 25 let prošlo kurzy více než milion dětí.

Doba 25 let zkušeností s výukou dětí a tvorbou výukových materiálů vedla mimo jiné k vytvoření tzv. Development Team – týmu zkušených pedagogů, lingvistů a psychologů, kteří se zabývají jak vývojem nových materiálů a tvorbou kurzů, tak vývojem nových učebních technik pro učitele Helen Doron.

Více informací o franšíze Helen Doron získáte v Katalogu franšíz.