NATURHOUSE otevřel již 10. provozovnu v ČR

První otevřená provozovna NATURHOUSE v Ústí nad Labem
Pátek
20.08.2010
Fabián Pulíř se proslavil v Praze, NATURHOUSE v Ústí nad Labem.
 

V devátém největším městě ČR, Ústí nad Labem se provozovnám NATURHOUSE daří, právě zde byla otevřená již druhá provozovna NATURHOUSE. Otevřeno je od začátku srpna a najdete ji v ulici Fabiána Pulíře č. 4, v centru města.

Pro Ústí je nyní doba nelehká, následky povodní budou ještě chvíli připomínat velkou moc přírody, která nám v pravidelných intervalech připomíná, že na ni zapomínáme.

NATURHOUSE je jistým návratem k přírodě a prověřeným španělským franšízovým konceptem, který na bázi přírodních produktů vyladí náš organizmus tak, abychom zhubli a zachovali si zdraví. Master franšízant pro ČR Jan Gonda říká: „V každém středisku NATURHOUSE jsou odborníci, kteří stanoví dietní plán na základě osobní studie, doplněný exkluzivními produkty z laboratoří Housediet a Kiluva, které vyrábějí všechny produkty, s nimiž pracují střediska NATURHOUSE. Hlavní ingredience výrobků Housediet a Kiluva jsou výtažky z rostlin.

Nejde o přísnou dietu, nýbrž o to naučit se jíst správně na základě změny návyků. Tajemství spočívá ve výběru a správné kombinaci potravin na základě individuálních charakeristik každého člověka a změně životních návyků, rozvrhu hodin, výdaje energie atd. tak, aby jeho fyziologické, biochemické a metabolické potřeby byly pokryty.

Pomocí NATURHOUSE již zhubli přes dva miliony lidí, pro mnoho z nich šlo o zásadní počin, nemohli na operaci, pokud nezhubnou, NATURHOUSE jim změnil životní styl.

Než se do NATURHOUSE v ulici Fabiána Pulíře vypravíte, můžete přemýšlet třeba o tom, co udělat ve svém životě jinak, abychom přírodu tolik nezatěžovali. V minulých stoletích byly velkou katastrofou požáry, za ty mohl obvykle někdo konkrétní. Za povodně máme kolektivní zodpovědnost. Zájemcům o franšízové podnikání s Natur House radíme, rozhodněte se co nejdříve, máme informace, že jen v nejbližších dnech se budou v ČR otevírat další 4 provozovny v Děčíně, Teplicích a 2 nové v Praze.

Více informací najdete v Katalogu franšíz.