Výborná pizza, kterou vám přivezou domů má původ na Moravě

Jakub Šlezar se nechal inspirovat příběhem sicilské rodiny Forty, která v době hospodářské krize ve 20. letech minulého století odešla do Chicaga a tam pekla pizzu pro chudé krajany.
Středa
25.08.2010
Forty´s Pizza chce být jedničkou v rozvozu pizzy na území ČR.
 

Jakub Šlezar, zakladatel společnosti Forty´s Pizza, dovrší za pár dnů kristových lét a stane se tak dospělým mužem. Ve třiatřiceti letech tak může spokojeně rekapitulovat, před pěti lety měl nápad připravovat pizzu a vozit ji klientům zdarma domů, za pět let otevřel pět úspěšných provozoven, konkrétně v Olomouci, Prostějově, Brně, Přerově a nyní nově i v Ostravě.

Inspirovat se nechal příběhem sicilské rodiny Forty, která v době hospodářské krize ve 20. letech minulého století odešla do Chicaga, aby tam mohla podnikat, začala provozovat malé pekařství, kde pekli pizzu pro chudé krajany. Zřejmě si řekl, proč bych nemohl péct pizzu na Moravě a pak v celém Česku a založil Forty´s pizza.

Známkou dospělého muže prý je, že ví co chce a Jakub Šlezar se rozhodl poskytnout svoje zkušenosti formou franšízy dalším zájemcům s cílem stát se jedničkou v rozvozu pizzy v ČR - rozvážet pizzu vynikající kvality a poskytovat perfektní zákaznický servis. Jeho plán je otevřít do roku 2014 dalších 15 provozoven na principu franšízy.

Letos v červenci ve Forty´s pizza upekli pizzu 500 000 krát. Než se k tomuto výsledku dopracovali museli překonat řadu problémů a vyřešit mnoho personálních i dodavatelských vztahů. Vyladili receptury, ekonomiku, dodavatelé i marketing, nový franšízant tak může ihned profitovat z předešlých zkušeností.

Jakub Šlezar říká: „Většina nových podniků se stává neúspěšnými kvůli nedostatku zkušeností v oblasti managementu, výroby a financí. Forty’s Pizza díky překonání těchto problémů úspěšně provozuje čtyři pobočky necelé 4 roky po založení a je připravena na další rozšiřování. Noví vlastníci licence získají plnou podporu ze strany Forty’s Pizza.

Na oplátku očekávají 100% nadšení a podporu pro nový způsob podnikání. Připravit se musíte na to, že budete pracovat dlouho a tvrdě a to především ve večerních hodinách a o víkendech. Úspěch je založen na vaší schopnosti přenést toto odhodlání na celý váš tým. Musíte být připravení na to, že budete pracovat převážně s mladými lidmi na pozicích rozvoz, servis i pizzař, váš úspěch bude založen na tom, jak dokážete motivovat celý tým. Kromě toho si musíte zajistit financování vašeho podniku. To ostatní získáte ve franšízovém balíčku.

Více informací Vám poskytne redakce FranchisingINFO.cz


/2/
zobrazit více

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015