Stálice na módním trhu Marella hledá nové franšízanty

Prodejna Marella v OC Nový Smíchov Praha
Pátek
03.09.2010
Rozšíření trhu Marella je plánovaný do větších měst v Čechách i na Slovensku.
 

Italský holding Max Mara Fashion Group patří se svými 23 módními značkami k významným hráčům na světovém módním trhu. Módní dům začal v roce 1951 budovat Achille Maramotti, mladý právník, který svým pojetím módy a zavedením konfekční výroby ukázal světu, že jde správným směrem.

Značka Marella se zrodila v roce 1973 a od roku 1988 je samostatnou společností holdingu. Nabízí kvalitní výrobek a zajímavou image. Velký důraz je kladen na vysokou kvalitu a přijatelnou cenu. Marella je značka pro moderní ženu, vychází vstříc jejím potřebám, nabízí nové nápady a oblečení pro různé příležitosti.

Po světě najdete Marellu v 1470 obchodech v Itálii a ve světě, z toho 84 je značkových, dalších 97 je v obchodních domech.

Nabídka pro franšízanty platí pro Českou a Slovenskou republiku, ideálně ve městech: Brno, Ostrava, Karlovy Vary, Plzeň, České Budějovice, Hradec Králové, Liberec, Bratislava, Košice, Prešov, Nitra, Žilina a Banská Bystrica.

Kromě kvalitního zboží, regionálního zastoupení s exkluzivitou je součástí významná marketingová podpora v celostátních médiích, pravidelné vzdělávání prodejního personálu, spolupráce na vzhledu prodejny i individuální finanční podpora.

Marella se zařadila mezi členy České asociace franchisingu. Zájemci o tuto franšízovou příležitost získají další informace níže v Katalogu franšíz nebo na www.maxpraga.cz/partnerství.