Největší brzdou v podnikání jsou často majitelé samotní

Sobota
04.09.2010
říká Libor Zinkaizl, byznys kouč a nově také franšízant Business for Breakfast.
 

Otevíráte nový klub franšízového systému BFB na Praze 5, plánujete Prahu 6 a 8. Znamená to, že nemáte jako kouč dost práce?
Nikoliv, práce mám poměrně dost a baví mě. Před časem jsem se stal klientem BFB a velmi mě oslovil, začal jsem uvažovat o svém vlastním klubu. Jednak proto, že jde o práci s lidmi a přirozeně tak navazuji na svou hlavní činnost, jednak proto, že 90% procent všech zakázek mám na základě referencí a v průběhu svého života jsem nasbíral řadu zajímavých kontaktů, které teď mohu profesionálně propojovat.

Jak takový koučing probíhá?
Proces koučingu probíhá tak, že pojmenujeme 3 klíčové oblasti a cíleně je řešíme prostřednictvím 12 sezení tak, abychom dosáhli největší pozitivní změny. Jejich periodicitu přizpůsobujeme individuálně, proces koučingu trvá 3 měsíce až půl roku, v průběhu 12 sezení se dostaneme do cíle, klient získá novou sadu návyků, které dokáže ve svém konání, životě ukotvit.

Co očekáváte od nového podnikání s BFB?
Nový rozměr života i vlastního podnikání, zúročení dlouhodobých kontaktů a zkušeností. Práci na základě porozumění, důvěry a vzájemného doporučování jsou v dnešním světě hodnoty, které v podnikání těžko hledáte.

Zájemci o franšízový systém BFB se mohou zúčastnit panelové diskuze a získat informace o fungování v praxi na Franchising foru 2010 dne 13.10.2010. Přihlásit se můžete zde.