RIFLE jsou novou podnikatelskou příležitostí na českém a slovenském trhu

Před 52 lety tuto značku založili bratři Fratini a mají ji dodnes. Patřili k dovozcům, kteří dováželi jeansové kalhoty z Ameriky, až si nechali udělat svoje vlastní a pojmenovali je RIFLE.
Úterý
07.09.2010
Úspěšně se prodávají přes 50 let, staly se synonymem pro označení jeansových kalhot.
 

Oblíbená italská značka jeansového oblečení se stala synonymem pro označení jeansových kalhot, alespoň Československu, vždyť kdo z nás si nevybaví ...zakázáno je nosit rifle...a naši učitelé rozhodně neměli na mysli kalhoty značky RIFLE, ale jeansy obecně.

Před 52 lety tuto značku založili bratři Fratini a mají ji dodnes. Patřili k dovozcům, kteří dováželi jeansové kalhoty z Ameriky, až si nechali udělat svoje vlastní a pojmenovali je RIFLE. Dnes se značka RIFLE prodává v 700 multibrandových prodejnách, ve dvou Rifle Store, v deseti corner store, několika outletech a jednom factory store.

Do portfolia značky patří kompletní sortiment oblečení pro volný čas, který zahrnuje kromě již známých kalhot také svetry, trička, košile a další doplňky. Kolekce navrhuje vlastní tým designerů, příležitostně spolupracují i externí návrháři, vše v zájmu kvalitní kolekce, která se bude dobře prodávat.

O tom, že se prodává dobře, svědčí i fakt, že se zboží dodává do mnoha multibrandových obchodů v ČR. RIFLE nabízí příležitost pro nové franšízanty pro specializovanou prodejnu ve městech nad 50 000 obyvatel. Prozatím jsou vytipovaná tato města: Brno, Ostrava, Karlovy Vary, Plzeň, České Budějovice, Hradec Králové a Liberec. Na Slovensku jsou to: Bratislava, Prešov, Nitra, Žilina a Banská Bystrica. Podnikatelská příležitost je otevřena i dalším městům.

Franšízanti získají od firmy významnou podporu ve formě 30% ceny zařízení, maximálně však 600 EUR/m2, významnou podporu v marketingové i obchodní oblasti, vzdělávání personálu, pomoc s vizuálem prodejny.

Firma se stala členem České asociace franchisingu a dne 13.10.2010 se značka RIFLE představí zájemcům o franšízu v rámci konference Franchising forum 2010. Přihlásit se můžete zde.

Více informací o provozování franšízy získáte níže také v Katalogu franšíz a na www.riflejeans.com .