Persona je ztotožnění duše i těla

"Není důležitá velikost, ale osobnost." To je další filozofie značky Persona
Čtvrtek
09.09.2010
Úspěšná franchisa expanduje na český a slovenský trh.
 

Není úplně přesně známý impuls k pojmenování značky Persona, že jde o název dokonalý, není pochyb. Persona je pojem, který pro psychologii objevil Carl Gustav Jung. Slovo persona můžeme nahradit českým slovem maska. Paradoxem masky je vnitřní anonymita versus něco výrazného, co dáváme na odiv. Jsme vidět - a nejsme vidět. Na principu persony stojí veškeré módní značky. "Buď in, buď sám sebou."

V historii bychom našli minimálně dvě Persony velkého významu. Jednak geniální film Ingmara Bergmana z roku 1966 a módní značku, o které je řeč. Ta vznikla v roce 1970 v Itálii. Film filozofický i složitý ukazoval, jak je důležité propojit tělo a duši a je více, než jasné, že ovlivnil tvůrce této značky, která nabízí uvolněný současný a dynamický styl, kvalitní materiály, perfektní tvary.

Není důležitá velikost, ale osobnost, to je další filozofie této značky. Módní značka pro mladé ženy nabízí finančně dostupné modely až do velikosti 52. Nový, svěží a nespoutaný pocit, který udržuje krok s časem, to je Persona.

Značka má několik ucelených řad rozdělených na Contemporanea – pohodlné moderní oblečení pro každý den, současná móda, Sport - sportovní móda ryze ženská, Party – krásná pro výjimečné večery.

Persona je také další příležitosti pro franšízové podnikání. Ve světě má již 150 obchodů v různých zemích, vlastní obchody má pouze v Itálii. Můžete se tak přidat a vybudovat své prodejny v České a Slovenské republice.

Podrobnější informace jak získat tuto franšízu najdete níže v Katalogu franšíz nebo na www.maxpraga.cz.

V redakci doufáme, že nebudeme dlouho čekat, než do ČR vejde Persona.