Brand New Products dnes otevírá 2. franchisovou prodejnu v ČR

Nově otevřený obchod v Mladé Boleslavi. Všechny obchody pod značkou Brand New Products se charakterizují jako multiznačkové.
Pátek
10.09.2010
Originály oděvních značek za výhodné ceny nakoupíte v outletu ještě v sezóně.
 

Právě dnes v 9.00 hod se otevírá nová prodejna BRAND NEW PRODUCTS v Mladé Boleslavi. Najdete ji v nákupním centru Interspar v Jičínské ulici.

Firma BS Maraton s.r.o. se objevila v ČR někdy na konci května a již má první výsledky, v srpnu otevřela prodejnu v Třinci, nyní v Mladé Boleslavi. V nejbližších týdnech otevřou provozovny další čtyři franšízanti. Postupně má firma v plánu obsadit všechna města ČR nad 25 000 obyvatel.

BRAND NEW PRODUCTS je koncept outletového obchodu se značkovou módou, který pochází z Polska. Firma vznikla v roce 1987, v současné době provozuje 70 franšízových obchodů v Polsku, 2 v Litvě a 1 na Ukrajině.

V sortimentu má téměř všechny významné světové oděvní a obuvní značky, jako jsou: Dolce&Gabbana, Versace, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Wrangler, Lee, Mustang, Mexx, Esprit, Gin Tonic, Tom Tailor, Adidas, Puma, Lotto, Stradivarius, Jennyfer atd. Zboží se prodává v aktuální sezóně – v létě letní atd. Obchody pod značkou Brand New Products se charakterizují jako multiznačkové.

Nízká cena vstupních poplatků i nepříliš náročné finanční zázemí pro franšízanta jsou atributy, které přesvědčí. Kromě toho lze provozovny zařídit rychle a obrat realizovat bez zbytečných průtahů a příprav. Firma se stará o zásobování, franšízantovi odpadá nutnost cestovat a vyjednávat s dodavateli. Tím se může plně věnovat provozu prodejny.

Firma dodržuje regionální exkluzivitu prodejců, ohlasy z některých měst ukazují, že svůj záměr BRAND NEWS PRODUCT v brzké době naplní.

Pro českého zákazníka je novinkou mít v jednom obchodě více značek módního zboží za velmi výhodné ceny. Zájemci o podnikání s BRAND NEWS PRODUCTS najdou podrobnější informace na odborném serveru pro franšízu Franchisinginfo.cz v Katalogu níže.