Marina Rinaldi - značka pro ženy ve větších velikostech

V roce 1980 se zrodila nová značka, Marina Rinaldi. Krásná, limitovaná a dostupná konfekce pro dámy s velikostí větší než 46.
pondělí
13.09.2010
Pocta babičce se Achillemu Miramotti vyplatila, úspěšně prodává po celém světě. Další vkusná franšíza ve světě módy.
 

V roce 1951 Achille Miramotti dostudoval práva a rozhodl se zabývat haute couture, tzv. vyšší krejčovinou, chcete-li módním salonem. Jeho touhou bylo vyrábět vysoce kvalitní oblečení pro mnoho žen. Vznikla MaxMara. V té době byla móda v Itálii výhradně ruční řemeslo. První kolekce, kabát v barvě velbloudí srsti a kostýmek v barvě červených pelargonii oslovily svět. Přesné a jasné linie, moderní vzhled nové kolekce byly přelomem v krejčovském řemesle. Mnoho žen zatoužilo mít podobný kousek, vznikla konfekce. Krásná, limitovaná a dostupnější, než modelová výroba.

V roce 1980 se v rámci tohoto významného oděvního koncernu zrodila nová značka, Marina Rinaldi. V rodině Miramotti nešlo o nové jméno, ale návrat k tradicím. Marina Rinaldi byla babičkou Achille a již v roce 1850 měla salón, kde ručně šila módní oděvy pro dámy. Bylo zcela přirozené pojmenovat kolekci pro dámy s velikostí větší než 46 babiččiným jménem, Marina Rinaldi. Reklamní kampaň pro první kolekci připravil s Emmanuelem Pirelli, opomíjená skupina žen v normálních velikostech byla nadšená. Obchodní úspěch byl zaručen.

Marina Rinaldi plnoštíhlé ženy obléká s vkusem, žensky a podle poslední módy. Dělá skutečně krásnou módu, nezahaluje, ani nedělá pohodlí v univerzálních velikostech. Dbá na vysokou kvalitu materiálů. Chce, aby se žena cítila elegantní a vkusná. V kolekci nabízí oblečení pro každou příležitost. Jen na podzim a zimu letošního roku jsme napočítali 13 kolekcí krásného oblečení a doplňků.

Marina Rinaldi má zájem otevřít ideálně obchody v Brně, Ostravě, Karlových Varech, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Košicích, Prešově, Nitře, Žilině a Banské Bystrici.

Prodejny jsou vhodné do center měst nebo dobře zavedených obchodních domů, firma nabízí finanční podporu na začátek, významnou podporu v marketingové a obchodní oblasti, perfektní školení personálu, pomoc při vybavení prodejen.

Marina Rinaldi je značka sdružená v České asociaci franchisingu. Zájemci o tuto franšízu možnost zúčastnit se osobní prezentace této značky na konferenci Franchising forum 2010 pořádané dne 13.10. Přihlásit se můžete zde . Podrobnosti a kontakty zájemci získají v Katalogu franšíz nebo na www.maxpraga.cz.