V pátek se můžete podívat do kuchyně McDonald‘s

Středa
15.09.2010
Den otevřených dveří v restauracích McDonald‘s.
 

Tento pátek, 17. září otevřou v McDonald´s všechny restaurace včetně kuchyní. Návštěvníci se tak budou moci podívat do všech 82 restaurací do prostor, kam v běžném provozu nemají přístup.

Seznámí se s procesem přípravy jídel, systémem práce a kontroly kvality a bezpečnosti potravin, ekologickým zpracováním odpadů nebo třeba se školícím systémem zaměstnanců. Prohlídku, která trvá přibližně 60 minut, si zájemci mohou rezervovat přímo u vedoucího směny ve své restauraci McDonald‘s nebo na stránkách www.mcdonalds.cz. Uvažujete-li o provozování jakékoliv franšízy, rozhodně doporučujeme podívat se do zákulisí McDonald´s.

Praxe u McDonald´s je výbornou školou disciplíny, respektování procesů a přípravy na vlastní podnikání. Otevřít v jeden den všechny restaurace je velmi přátelské gesto vůči svým hostům.

Perfektně zpracovaná franšíza, ve které se myslí na všechny detaily provozu, systém, dokonalá hygiena, ošetření potravin po celou dobu provozu jsou zárukou kvality podávaného občerstvení, ať je náš vztah k fast foodům jakýkoliv. Přiznejme si, že je prozatím jediný fast food v ČR, který uvádí nutriční informace o svých produktech.

McDonald´s v letošním roce otevře ještě čtyři restaurace. O dalších novinkách budeme čtenáře informovat. Více informací o franšíze McDonald´s získáte níže v Katalogu franšíz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014