Prodejnám s dětskou módou značky Coccodrillo se záměr naplnil

Čtvrtek
16.09.2010
Partnery pro franšízu si vybírá, trh se pomalu plní, Coccodrillo se vyplatí.
 

Na začátku měli záměr otevřít 10 prodejen v ČR, rozšířit trh o Českou republiku. Záměr se jim podařil i díky stále trvajícímu baby- boomu. Všem prodejcům se daří a nové prodejny přibývají. Od minulého týdne je v provozu další, v pořadí již třetí prodejna v Ostravě a v nejbližších dnech bude otevřená další franšízová prodejna, tentokrát v Havířově.

Síť prodejen Coccodrillo, která je zaměřena na prodej značkového oblečení a doplňků pro děti a mládež, se rozvíjí od počátku 90. let. Coccodrillo působí v současné době s téměř 200 prodejnami v Polsku, na Slovensku a v Rumunsku, ale i v Austrálii a na Blízkém Východě.

Pro franšízanty je významným faktorem při rozhodování skutečnost, že si nemusí dělat starosti se zásobami, případně nadměrnými zásobami a neváznou jim finanční prostředky ve zboží. O zboží se stará franšízor, proto je každá prodejna pravidelně a v dostupném sortimentu zásobena.

Kromě silné značky, nulového rizika spojeného se zásobami, pravidelných a bezplatných dodávek zboží až na prodejnu, marketingových akcí, kvalitního designu prodejny a stabilního ekonomického rozpočtu získá v této franšíze franšízant jistotu a zázemí.

Od franšízanta se očekává kvalitní prostor v centru města nebo na frekventovaném místě od 35 do 100 m2, osobní nasazení a počátečný kapitál od 300 - 400 000 Kč.

V letošním roce chce firma otevřít ještě další minimálně 3 prodejny, v jednání s potencionálními franšízanty je v Praze, Plzni, Ústí nad Labem, Mostě, Kolíně a několika dalšími lokalitami.

Coccodrillo není dětské oblečení, ale skutečná a osobitá móda pro děti. Nápaditá, nezaměnitelná a kvalitní. Na každou sezónu je připraven katalog pěkného a praktického oblečení. Firma získala řadu ocenění za design a kvalitu.

Více informací o provozování této franchisy najdete v našem Katalogu níže.