Svůdné křivky ženského těla – to je Contours

Centrum Contours v Praze 5, Na Zatlance.
Pátek
17.09.2010
Franchisová příležitost v ČR na základě zkušeností v 800 provozovnách.
 

V poslední době zaznamenáváme velký nárůst franšízových systémů zaměřených na zdraví a zdravý životní styl. Contours k nim bezesporu patří. Značka je na českém trhu 2,5 roku. Výsledky ukazují, že volba majitelů franšízové licence byla správná. Po deseti letech podnikání v jiném oboru ukončili činnost a všechny karty vsadili na Contours. Nyní začínají prodávat franšízové licence a otevírat provozovny prvních franšízantů.

Ondřej Velc, master franšízant pro Českou republiku říká: „Každou franšízu musíte nejdříve vyzkoušet a potom adaptovat na místní podmínky. Franšízanty jsme začali hledat po dvou letech ověřených výsledků v našich provozovnách.“

Contours - to je fitness trochu jinak, systém cvičení s vlastní trenérkou určený výhradně pro ženy. Pro ženy bez ohledu na věk a váhu. Zacvičit vedle sebe si tak může studentka, maminka na mateřské, podnikatelka, zaměstnaná žena, nebo babička. Cvičení může trvat jen 30 minut včetně zahřátí a strečinku cvičit, ale je možné cvičit i delší dobu, podle kondičky. Vstup není omezen délkou návštěvy, je možné přijít kdykoli bez plánování a objednávání.

První hodinu je nutné si objednat předem, aby trenérka měla dostatek času věnovat se klientce, vše vysvětlit a ukázat. Cvičí se na 8 strojích, vždy 45 vteřin na jednom. Zkušená trenérka je přítomná po celou dobu návštěvy. Contours pomáhá zhubnout, zlepšit kondici a zpevnit zdraví, zlepšit náladu, získat sebevědomí.

„Fitka pro nás nejsou konkurencí. Nabízíme kvalitní služby, na kvalitních strojích. Naše posilovací stroje Contours, jsou uzpůsobeny přímo pro ženy, při nižším počtu cvičení tak získáte lepší a rychlejší výsledky. Stroje Contours mají na rozdíl od hydraulických strojů jak pozitivní tak negativní rezistenci. Posilujete tak jak při pohybu nahoru i dolů – maximalizujete Váš výsledek ze cvičení. V Contours máte jistotu, že každá minuta cvičení je využita na 100%. Stroje nastavujeme přímo na míru konkrétní klientky, což např. u hydraulických strojů není možné,“ dodává Ondřej Velcl.

Za 12 let své existence se stala společnost opravdovým leaderem ve fitness pro ženy. Aktuálně působí ve 30 zemích (např. USA, Velká Británie, Japonsko Německo, Francie, Irsko, Řecko, Španělsko JAR, Brazílie, Austrálie.), kde je otevřeno přes 800 velmi úspěšných fitness center. V České republice jsou otevřena již 4 centra Contours, 2 v Praze, po jednom v Brně a Opavě.

Podrobnosti o franšíze najdete v našem Katalogu franšíz níže. Společnost má zájem o franšízanty ve všech městech nebo městských aglomeracích s 20 000 obyvateli. Právě ve městech nad 20 000 obyvatel je franšíza hodně výdělečná. A o to jde, aby byly spokojené obě strany byznysu.