V České republice je Liu•Jo zastoupena jedním franchisingovým obchodem v Praze a v Brně.
Úterý
21.09.2010
Šmrncovní značka pro celou rodinu a nová franšízová příležitost. Zájemci mají také jedinečnou možnost zúčastnit se osobní prezentace značky na Franchising foru 2010 pořádané dne 13.10.
 

Itálie je země, která zásobuje svět nejluxusnějšími a nejstylovějšími značkami. Říká se, že není nad italský design. Šmrncovní věci si přivážíme z cest, ale hlavně hledáme v obchodech. Pokud nechcete ztrácet čas hledáním, ale chcete vsadit na jistotu, oblíbíte se Liu•Jo.

Značka Liu•Jo produkuje vše, na co si jen vzpomenete. Modely oblečení vytvořené podle nejnovějších trendů pro ženy, muže i děti, včetně módních doplňků. Každá kolekce je dokonale propojená od hlavy až k patě, nevynechajíc ani hodinky. Liu.Jo je luxus, originalita i pohodlí.

Liu•Jo vznikla v roce 1995 v Itálii, ve městě Carpi nedaleko Modeny, když její zakladatelé bratři Marchiovi vytvořili první kolekci svetrů. Firmu dnes v Itálii zastupuje cca 80 monobrandových prodejen jak přímých, tak franchisingových, a dále 800 nezávislých multibrandových prodejen. V zahraničí je to přibližně 70 monobrandových a 1000 multibrandových obchodů v Evropě a Asii.

Značka je oblíbená pro svoje inovativní nápady, vysokou kvalitu za dobrou cenu. Nebojí se ani různých inovací, v poslední době zaznamenala velký úspěch se speciálním zeštíhlujícím střihem pro ženy, prý stačilo otočit švy. Každopádně to napadlo designery v Liu•Jo a obrovský prodej byl zaručen.

V České republice je Liu•Jo zastoupena jedním franchisingovým obchodem v Praze a v Brně. Další prodejny jsou v Olomouci a na Slovensku (multibrandy v Bratislavě a v Košicích). Nové příležitosti se nabízí franšízovým partnerům v Ostravě, Karlových Varech, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci nebo V Bratislavě, Košicích, Prešově, Nitře, Žilině a Banské Bystrici.

V rámci franšízového balíčku nabízí firma dodávky zboží, školení, pomoc při zařizování obchodu, marketing v módních časopisech a finanční příspěvek ve výši 6% z dodaného zboží jednou ročně do max. výše 900 Eur/m2. Obchody jsou určené do center měst nebo dobře zavedených obchodních center.

Firma INN FASHION s.r.o., která zastupuje značku Liu•Jo v České republice je členem České Asociace Franchisingu. Informace o podmínkách a kontaktech získáte níže v Katalogu franšíz nebo na www.maxpraga.cz.

Zájemci mají také jedinečnou možnost zúčastnit se osobní prezentace značky Liu•Jo na konferenci Franchising forum 2010 pořádané dne 13.10. Přihlásit se můžete zde .