Za to jak vypadáme, si můžeme sami

pondělí
27.09.2010
říká Mgr. Martina Drtílková, ředitelka konceptu Medical Beauty, s.r.o.
 

Vylepšení vzhledu je v poslední době velmi žádané, na trhu je velká konkurence, na vylepšení krásy existuje řada metod i technologií. Co je vaše „rodinné stříbro“?
Naše silná stránka je individuální a osobní přístup ke každému klientovi, který funguje na principu dlouhodobých vztahů a na vzájemné důvěře.

Hledáte franšízanty v ČR, kde vidíte potenciál na tomto trhu?
Především v tom, že všichni chceme vypadat dobře a zdravě a předcházet nemocím, k tomu potřebujeme v současné době stresů pomoc od třetí osoby/firmy, která pomůže podívat se na věci z vnějšku a vytvořit každému plán, jak relaxovat, zbavit se aspoň trochu stresu a vylepšit postavu, pleť a celé zdraví.

Jednou ze součástí vašeho franšízového balíčku je marketing. Jaký marketingový nástroj je ve vašem oboru nejúčinnější?
Osobní vazby v oblasti showbyznysu a vytváření PR spojené se známou tváří.

Projevila se krize ve Vašem podnikání nebo kopírujete zahraniční zkušenosti – pro pracovní a životní úspěch je vzhled důležitý, proto si půjčím a najdu si lepší místo, budu lépe vypadat a více vydělávat. Poskytujete služby na úvěr?
Krize se projevuje ve všech oblastech, i v naší, přesto je vzhled pro jisté lidi natolik důležitý, že jsou ochotni si našetřit peníze a utratit je na naší klinice. Ano, poskytujeme služby i na úvěr.