Nová franšízová příležitost do měst i městeček

Franšíza je vhodná do menších i větších měst a městeček na nádraží, do blízkosti nádraží a jiných rušných míst.
Pátek
01.10.2010
PONT je novou příležitostí v Katalogu franšíz, je připraven naplnit sen o vlastním obchůdku. Franšíza vhodná do menších i větších měst.
 

Novou podnikatelskou příležitostí v katalogu franšíz jsou obchody PONT. Název je zkratkou pro Pohodlný Obchod Na Trase, názvu odpovídá celková koncepce obchodu, svižný rychlý nákup před odjezdem vlaku. Obchod, kde seženete základní potřeby k cestování i k živobytí – jídlo,nápoje, občerstvení, noviny, základní hygienické potřeby a třeba i drobné dárky. Nechybí koutek stále oblíbenějších bio potravin a zdravé výživy. Součástí většiny provozoven je automat na kvalitní značkovou zrnkovou kávu a terminál Sazky, a.s. s možností koupě vstupenek, platby vybraných složenek a dobití kreditu.

Obchody jsou otevřeny 365 dní v roce a mají otevírací dobu minimálně od 6.00 do 21.00 hodin Možnost platby platebními kartami a stravenkami, obchody jsou vybaveny klimatizací, bezbariérovým přístupem, příjemným designem a dalšími prvky, které zpříjemní nákupy.

Důraz je zde kladen na přehlednost prodejních míst jednotlivých skupin zboží a rychlost obsluhy. Moderní obchody lze budovat v současných i historických budovách. Nádražím a dopravním centrům dodává lepší vzhled a úroveň. Všechny prodejny mají jednotný výrazný design, který odpovídá trendům ve světě.

Firma JPServis, jako poskytovatel franchisingové koncepce, vyvinul a v praxi náležitě ověřil všechny postupy, dodavatele výrobků i služeb. Pečlivě vyškolený personál centrály společnosti je připraven k poskytování služeb pro franchisingové prodejny. Cílem franchisora je zajistit trvalý rozvoj franchisingové sítě vedle rozšiřování a provozování sítě vlastních prodejen. Pro návštěvníka prodejny budou tyto prodejny k nerozeznání a dostane v nich všechny služby, které od prodejny PONT návštěvník očekává.

Franšíza je vhodná do menších i větších měst a městeček na nádraží, do blízkosti nádraží a jiných rušných míst. Každý obchod je flexibilně přizpůsoben franšízantovi na míru – s ohledem na místo a konkurenční prostředí v místě.

Více informací o franšíze najdete v našem Katalogu franšíz.