Bydlení za 7 dnů, nová franšízová příležitost Marvel

Mobilní dům Marvel na Smíchovské pláži v Praze.
pondělí
04.10.2010
Zajímavé možnosti pro franšízanty a variabilita jejich uplatnění, to je podnikání s mobilními domy. Koncept Marvel se představí na Franchising foru pořádaném dne 13.10.2010.
 

Právě v těchto dnech dostává většina nájemníků bytových domů nové výměry nájemného pro příští rok, v některých případech jde o značně vyšší částky, které jsou na hraně rodinného rozpočtu. Pro mnoho lidí je velmi dobrým řešením bytové situace mobilní dům. Hlavním argumentem je, že dům nemusí mít stavební pozemek, ani stavební povolení. Pozemek na mobilní dům pořídíte opravdu levně. Mobilní dům je řešením i pro stavebníky svépomoci, bydlet v domečku na stavbě má řadu výhod i ekonomických úspor, stejně tak dobře poslouží pro personál při větších stavbách, jako bydlení nebo kancelář.

Výhodným řešením je pro chataře, mít chatu, kterou můžete přestěhovat jinam v létě a jinam na zimu je jistě zajímavé řešení.

Prostřednictvím mobilních domů můžete realizovat podnikatelský záměr a vybudovat luxusní kemp bez zbytečných komplikací se stavebními úřady, příležitostný kemp při konání sportovních událostí atd. Domy jsou vhodné i jako prodejní stánky s vlastním sociálním zázemím, dá se v nich provozovat klubovna nebo řada služeb.

Smutnější alternativou využití je okamžitá možnost bydlení po přírodních katastrofách. Společnost MARVEL-INTERNATIONAL je jedničkou na trhu v prodeji mobilních domů. Prodává domy nové i použité, upravuje na místní podmínky. Starší dům pořídíte již od 100 000 Kč, nové od 650 000 Kč až do 1,5 mil Kč, domy jsou vybavené a zařízené, cena se liší podle vybavení a velikosti. MARVEL mobilní domy jsou rozděleny do 3 kategorií dle úrovně: ECONOMY, OPTIMAL, LUXUS. Mobilní domy patří do kategorie vozidel pro volný čas a jsou schopny přepravy tažením jízdy po neveřejné pozemní komunikaci.

Mobilní domy jsou prezentovány nejen prostřednictvím internetových stránek, ale také osobně v ukázkových a předváděcích centrech. Nejnáročnějším zákazníkům, kteří si nevyberou z aktuální nabídky je možné zajistit nový i použitý mobilní dům na zakázku dle představ a přání.

MARVEL-INTERNATIONAL spol. s.r.o. hledá další franchisové partnery v České republice, ideálně v Praze, Západních, Jižních a Severních Čechách a na Slovensku.

MARVEL se zúčastní 9. ročníku prestižní konference Franchising Forum 2010. Konference se koná 13. října v Kongresovém centru u Hájků, Na Poříčí 42, Praha 1. Zaměření podzimní konference je ryze praktické. Koncentrát informací, rad, praktických tipů a kontaktů získáte v průběhu jednoho dne. Osobně se budete moci poradit se zástupci tohoto franšízového systému. Přihlásit se můžete zde.

Více informací o franšíze MARVEL najdete níže v Katalogu franšíz.