Za krátkou dobu již 13. obchod, to je kouzlo franšízy

Úterý
05.10.2010
Šťasná 13 pro NATURHOUSE, 13. října se představí na konferenci Franchising forum 2010.
 

Výživa, obezita, cukrovka, jídlo, dieta, nadváha, nemoci, nádory, civilizační onemocnění, nemocné klouby, BMI, glykemický index, kouření, alkohol, závislost na jídle, hubnutí, to jsou nejvyhledávanější slova na Google v oblasti zdraví a životního stylu, všechny jsou lehce propojené a neustále je řešíme. Kromě toho je v kurzu tolik diet, že nevíte, co je vlastně správné. S tím Vám poradí v NATURHOUSE.

„Nejde o přísnou dietu, nýbrž o to naučit se jíst správně na základě změny návyků. Tajemství spočívá ve výběru a správné kombinaci potravin na základě individuálních charakeristik každého člověka a změně životních návyků, rozvrhu hodin, výdaje energie atd. tak, aby jeho fyziologické, biochemické a metabolické potřeby byly pokryty,“ říká Jan Gonda, masterfranšízant pro ČR a SR.

O zájmu o tento franšízový systém hovoří fakt, že v krátké době otevřeli již 13. obchod a připravují další. V poslední době byly otevřeny dva nové obchody, jeden v OC Korál v Děčíně a druhý v Praze, v nově otevřené pasáži Zlatý Anděl.

NATURHOUSE se zúčastní 9. ročníku konference Franchising Forum 2010, kterou pořádá Česká asociace franchisingu. Konference se koná 13. října v Kongresovém centru u Hájků, Na Poříčí 42, Praha 1. Zaměření podzimní konference je ryze praktické. Koncentrát informací, rad, praktických tipů a kontaktů získáte v průběhu jednoho dne. Osobně se budete moci poradit se zástupci tohoto franšízového systému. Přihlásit se můžete zde.