Manufaktura je voňavá česká franšíza

Atmosféru obchodů Manufaktura podporuje obchod formou nápaditého architektonického řešení, originální výzdoby a aranžmá.
Pátek
08.10.2010
Kosmetika inspirovaná domácí lázeňskou tradicí respektuje domácí suroviny a není testovaná na zvířatech.
 

Projekt Manufaktura vznikl nejprve s cílem vytvořit vlastní koncept kvalitní české dárkové kosmetiky inspirované přírodou. Při jeho tvorbě se zúročily několikaleté maloobchodní zkušenosti. První etapa - výroba čerstvých mýdel s přísadami bylin, ovoce a koření - byla zahájena roku 1999.

Díky jejich úspěchu a poptávce zákazníků po dalších produktech byla mýdla postupně od roku 2001 systematicky doplňována o nové druhy kosmetiky - sprchové gely, pěny do koupele, olejové koupele, tekutá mýdla, apod. Roku 2005 vznikla kosmetická řada Spa Tradition Karlovy Vary z vysoce kvalitních rostlinných výtažků a cenných přírodních zdrojů ze světově proslulých českých lázní - především vřídelní soli, rašeliny, bylin, kaolínu.

Od té doby jsou na trh postupně uváděny nové řady inspirované originálními přírodními ingrediencemi - pivní řada s pivem, chmelem a pivovarskými kvasnicemi, vinná řada s vínem, vinnou révou a hroznovým olejem, mořská řada se solí a bahnem z Mrtvého moře, extra jemná a šetrná dětská řada.

Výrobky Manufaktura využívají originální přírodní ingredience - pivo, víno, karlovarskou vřídelní sůl, byliny, minerály z Mrtvého moře. Originální design vytváří z kosmetiky zajímavý dárek. Manufaktura získala jako první česká firma jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech HCS - Human Cosmetics Standard.

Celý propracovaný systém spolupráce je přizpůsoben českým podmínkám. V současné době funguje na partnerském způsobu 9 prodejen, dalších 12 vlastní firma v České republice a 3 na Slovensku. Podmínkou získání franšízy je minimálně 1 roční provoz na principu partnerské spolupráce. Provoz obchodu Manufaktura je vhodný na rušné hlavní třídě nebo v centru města, případně v prosperujícím obchodním centru.

Design jednotlivých obchodů je odlišný a unikátní. Nezaměnitelnou atmosféru obchodů Manufaktura podporuje obchod formou nápaditého architektonického řešení, originální výzdoby a aranžmá s dalšími propagačními materiály. Manufaktura přispívá partnerovi na pořízení interiéru.

Více informací o systému Manufaktura získáte v redakci FranchisingINFO.cz