Nicole cosmetics – svět vůní je novou podnikatelskou příležitostí

Nicole cosmetics nabízí široký sortiment parfémů a laků na nehty prodávaných ve značkových prodejnách nebo v prodejních „ostrůvcích” v nákupních centrech.
Čtvrtek
14.10.2010
NICOLE našla prostřednictvím našeho portálu master franšízanta. Nízkonákladová franšíza právě startuje a hledá franšízanty po celé ČR.
 

Po delší době hledání chorvatská kosmetická značka Nicole našla prostřednictvím našeho portálu master franšízanta pro ČR, stal se jim Tomáš Mimra z Varnsdorfu, před několika dny, 8.října otevřel svoje první prodejní místo v OC Plaza v Liberci, koncem měsíce otevře další prodejnu, opět v Liberci.

Nicole cosmetics nabízí široký sortiment parfémů a laků na nehty prodávaných ve značkových prodejnách nebo v prodejních „ostrůvcích” v nákupních centrech.

Nicole cosmetics patří k nízkonákladovým a ve světě oblíbeným franšízám. Již po třech měsících má každý obchůdek 40% svých zákazníků. Jeho výjimečnost spočívá v originálním způsobu distribuce parfémů. Obchody sítě pracují se speciálním systémem plnění flakonů parfémem, který je plněn v přítomnosti zákazníka. Díky tomu může zákazník rozhodnout nejen o obsahu, ale také množství a druhu obalu, což má vliv na konečnou cenu parfému. Zákazník si také může upravit cenu množstvím zakoupeného portfolia parfémů.

Výhodou je také možnost opakovaného nákupu stejného množství stejného parfému. Lahvička po spotřebovaných toaletních vodách může být znovu doplněna stejným nebo jiným vybraným parfémem (po neutralizaci alkoholem). Díky tomu je finální cena produktu výrazně nižší, než u tradičních distributorů známých značek.

Výběr vůní je velmi široký a obchod je doplněn širokou paletou kvalitních laků na nehty. Produkty jsou vyráběny podle receptur pařížských specialistů a jsou velmi kvalitní, franšíza patří k nízkonákladovým.

„Cílem master franšízanta je rozšířit prodej na co nejvíce míst v celé České republice. Intenzivně pracuji na otevření dvou vlastních provozoven, zároveň jednám s prvními zájemci o franšízu. Hledáme zájemce ze všech měst a městeček v ČR“ říká Tomáš Mimra, master franšízant pro ČR.

Další informace o této franšíze získáte níže v našem Katalogu.