CrossCafe® nabírá tempo

"Friendly, Funny a Fresh" - je hlavním motem kaváren CrossCafe®
Pondělí
08.11.2010
Český franšízový koncept hledá první franšízanty. Nápad ověřený 10 vlastními provozovnami.
 

Originální česká síť kaváren CrossCafe® funguje na českém trhu již od roku 2007. Jejím hlavním působištěm byla doposud Plzeň, kde slaví úspěch již na šesti adresách. V současné době otevírají již 4. kavárnu v Praze a další připravují.

„CrossCafe® je alternativou restauracím, kavárnám i rychlému občerstvení. Hlavní předností našeho konceptu je kvalita a šíře sortimentu, zaměřeného na trend rychlého avšak zdravého stravování. Domácí výrobní postupy, prvotřídní suroviny a šikovné české ruce jsou hlavní jmenovatele našich kaváren. Dbáme na zajištění správné životosprávy, používáme třtinový cukr, čerstvou zeleninu a ovoce, čerstvé ryby. U nás nenajdete konzervanty, umělá barviva a dochucovadla, margaríny,“ říká Jan Janák, majitel společnosti.

Netradiční design, domácí výroba i poloviční ceny než u konkurence jsou výhody, se kterými řetězec vstupuje na český franšízový trh.

Franšíza míří do českých větších a středních měst, vítaný je franšízant s vlastním kapitálem a podnikatelskými zkušenostmi. Ideální místo je v centru dění tj. nákupní centra a centra měst s vyšší koncentrací lidí. Firma má v plánu otevřít desítky kaváren v ČR.

Zájemci se mohou přihlásit v redakci FranchisingINFO.cz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014