1. franšízová pobočka sítě Forty´s Pizza

Forty´s PizZza si klade za cíl být jedničkou na trhu ČR.
Úterý
09.11.2010
Šestá pobočka Forty´s Pizza byla otevřena na začátku měsíce v Hradci Králové, zároveň je první franšízovou pobočkou tohoto konceptu.
 

Po pěti letech vlastního podnikání se firma rozhodla začít s franšízou a nabídnout tak svoje zkušenosti a kontakty dalším partnerům. Franšízový koncept je určen lidem, kteří chtějí začít se zajímavým podnikáním, ale i partnerům, kteří vlastní pizzerii a chtěli by z ní generovat více peněz.

Pizza nezná hranice a díky své báječné chuti a snadné dostupnosti patří k nejoblíbenějším pokrmům na světě. Ve Spojených státech se ročně prodá okolo 3mld pizz a zaslouženě tak pizze patří první místo. "Dá se přepokládat boom i v Evropě, proto jsem se rozhodli, že v Česku budeme jedničkou. Pizza je navíc zdravá, lehká a vždy čerstvá,“ říká franchisor Jakub Šlezar.

V rámci licence, která stojí 100 000 Kč, získá dle vyjádření franchisora partner zázemí úspěšné značky, kontrolu kvality, trénink a školení, výhodný centrální nákup surovin a vybavení a zajímavé marketingové aktivity a akce i věrnostní program.

„Forty's Pizza preferuje budování dlouhodobých vztahů s takovými dodavateli, kteří rozumějí a vycházejí vstříc našim potřebám, šetří provozní náklady a řeší problémy s ohledem na vzájemné budoucí výsledky, vítáme nabídky nových dodavatelů. Ohleduplná a ekologicky šetrná výroba a správný výběr surovin jsou pro nás důležité. Cena není jediným hlediskem. Po našich dodavatelích požadujeme produkty nejvyšší kvality, konkurenceschopnou cenu a výjimečný servis,“ dodává Jakub Šlezar.

O tom, že Forty´s Pizza expanduje, svědčí i to, že v Ostravě se připravuje k otevření další pobočka, tentokrát v Zábřehu.

Více informací najdete v našem katalogu franšíz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014