Alpine Pro je na zimu připravené

V současné době firma Alpine Pro spravuje 76 provozoven na českém trhu.
Čtvrtek
11.11.2010
V listopadu do rodiny Alpine Pro přibudou 2 vlastní prodejny a 3 franšízové.
 

Česká značka Alpine Pro je za 16 let stálicí na trhu s outdoorovým oblečením. Svět okouzlila v loňském roce, kdy oblékla Český olympijský tým tak, že si ho všiml celý svět. Do posledního detailu splnila zadání ČOV – kolekce by měla být vtipná, hravá, výrazná a hlavně funkční.

Na funkčnost si firma potrpí, používá nejmodernější materiály, které testují v českých akreditovaných zkušebních laboratořích se zaměřením na stálobarevnost, prodyšnost a odolnost proti vodě, ale také na sobě, přímo v terénu při náročných expedicích např. na Mont Blanc nebo Matterhorn & Monte Rosa. Kromě kvalitního zboží vyrobeného na základě nejnovějších vědeckých výzkumů firma připravuje pro svoje franšízanty, ale především zákazníky, pravidelné marketingové akce, říká Vladislav Fedoš, obchodní ředitel společnosti ALPINE Pro.

V průběhu listopadu budou otevřeny 3 nové franšízové prodejny, jedna na Praze 7 v ulici Milady Horákové 44, další v Říčanech u Prahy a v Bruntále.

Firma otevře také 2 vlastní prodejny, jednu v ostravském AVION Shopping Parku, druhou přesně na svatého Martina 11.11. v Galerii Harfa v pražských Vysočanech. Firma tak bude spravovat 76 prodejen, z toho 53 franšízových a 23 vlastních.

Zájemci o franšízu najdou podrobnosti níže v katalogu franšíz.