Značka iBlues vstoupila na český trh

iBlues se prodává v Evropě, Austrálii, na Dálném Východě i ve střední Americe.
pondělí
15.11.2010
1. franšízový obchod v ČR značky iBlues se právě otevírá v Praze.
 

Nejnovějším obchodem v řetězci značky, která má původ a silné zastoupení v Itálii, a je velmi populární v zahraničí, se právě otevírá v Praze. Pražský franšízant otevírá první prodejnu v Evropě podle nového designu konceptu v Široké ulici. V obchodě se snoubí kontrast matné bílé s lesklou černou, oblými tvary, měkkým světlem, teplým dřevem a flitry. To vše dodává obchodu příjemnou atmosféru a podtrhují filozofii značky.

Franšízant tak kromě otevření slaví hned několik prvenství – první franšíza této značky v ČR a první „kamenný“ designový obchod v Evropě.

Kolekce iBlues a iBlues Club vznikly již roku 1975. Původně byly vnímány jako doplňující kolekce značky Max Mara, zaměřující se na pletenou módu. Koncem 80. let začaly iBlues a iBlues Club nabízet kolekce „total look“ s širokou škálou módních prvků. Pletená móda má v nabídce iBlues ústřední roli, stejně tak jako šaty. iBlues Club se orientuje na sportovní styl a řídí se zásadou “kombinovat jednoduše”.

„iBlues je značka, která nabízí uchvacující barvy a tvary podtrhující ženskost a smyslnost. Orientuje se na zvídavou ženu, která sleduje módu, trendy doby a sama si vytváří originální hravý look. Sofistikovaný styl, pozornost zaměřená na detaily a kvalitní materiály, ideální rovnováha mezi cenou a kvalitou: toto jsou důvody, proč může být právě iBlues trvale v šatníku ženy, která hledá atraktivní vzhled a móda ji baví,“ říká Mgr. Renata Smolíková, obchodní ředitelka společnosti MaxPraga, která tuto značku v ČR zastupuje.

iBlues se prodává v Evropě, Austrálii, na dálném Východě i ve střední Americe. Má 23 značkových obchodů, 56 kornerů a prodává se také v 600 multibrandových obchodech. V ČR jde o první prodejnu. Firma má zájem o franšízanty z velkých měst ČR a SR.

Více informací o této franšíze získáte v redakci.