Franšíza s francouzskou elegancí

V současné době se značka Celio prezentuje v Evropě, na Blízkém východě, ve Střední Americe a Asii.
Úterý
16.11.2010
Právě dnes otevře francouzská módní společnost Celio v pořadí 7. prodejnu na území bývalého Československa. První prodejna se otevírá v pražském obchodním centru Chodov.
 

Příběh francouzské společnosti, která se zabývá výrobou pánské módy, je příkladem zaslouženého úspěchu – od prvního obchodu, který byl slavnostně otevřen v Paříži v roce 1985, až po 850 prodejních míst, která jsou provozována k dnešnímu dni v 60 zemích po celém světě.

Kromě svých vlastních prodejen ve Francii, Španělsku, Itálii, Belgii, České a Slovenské republice nabízí sortiment také prostřednictvím franšízových partnerů. V současné době se tak značka prezentuje v Evropě, na Blízkém východě, ve Střední Americe a Asii.

V roce 2008 společnost Celio založila dceřiné společnosti v České republice a na Slovensku. Ke třem prodejnám v Bratislavě a třem v České republice, konkrétně v Brně, Ústí nad Labem a Liberci, otevírá Celio svou „vlajkovou loď“ 16. listopadu 2010 v obchodním centru Chodov v Praze. Na ploše 300 m2 zákazník najde široký sortiment francouzské pánské módy určené pro muže bez rozdílu věku.

„Výrobky jsou šité převážně z přírodních materiálů (vlna, bavlna). Kvalitní design, výborná kvalita a dostupná cena, stojí za úspěchem Celio. Aktuální kolekce zima 2010 je rozdělená na 3 modelové řady: sportswear, casual a business. Prodejna má v sortimentu 600 výrobků, které tvoří pánský šatník,“ říká Jérôme Poussin, generální ředitel značky pro střední Evropu.

Potencionální franšízant by měl především navštívit tuto novou značkovou prodejnu, zamilovat si ji, zajistit si financování ve výši cca 15 000 Euro a bankovní záruku ve výši 70 000 Euro, najít vhodný prostor na hlavní třídě nebo v obchodním centru, nejlépe ve městě nebo aglomeraci s 80 000 obyvateli.

Více informací a kontakty najdete v našem katalogu franšíz.