Bar, který zaujme především ženy

Pátek
19.11.2010
Nová příležitost pro master franšízanta k vybudování 30 provozoven ParfumBar® na území České republiky.
 

Novou příležitostí v našem katalogu franšíz je master franšízová licence pro vybudování Parfum barů. Základní myšlenkou tohoto podnikání je vybrat parfém přesně na míru. Celá operace se odehrává u elektronického dotykového panelu, který dokáže zohlednit osobnost, příležitost, styl oblékání nebo roční období.

Pokud je vaše zadání, že jste dynamická osobnost, která má ráda moderní styl, obléká se elegantně a hledá vhodný parfém na romantickou večeři v horkém létě, dostanete parfém, který vás přesně vystihne. Pokud jste konzervativní melancholik, oblékající se sportovně, vaše vůně ke stejné příležitost se bude výrazně lišit. Systém vám navrhne 6 možností. Poté si přivoníte k vybraným vůním, poskytnete zpětnou vazbu a počítač vybere vůni, která vám vyhovuje nejlépe.

Flakony jsou funkční, estetické, poskytující ochranu před UV zářením i rozlitím. Můžete si vybrat balení 20, 30 nebo 50 ml. Firma pamatuje také na dárkové balení.

Jako podnikatelská příležitost se nabízí master franšízové zastoupení pro Českou republiku. Master franšízant bude mít úkol do dvou let otevřít 30 provozoven prostřednictvím franšízantů a starat se o ně, zásobovat, připravovat marketingové akce, seznamovat s novinkami, pomáhat se zavedením provozu.

Master franšízant bude potřebovat do začátku 5 000 Euro na licenci, 30 000 euro na další investice, skladovou plochu o cca 50m2 a dva zaměstnance.

Firma poskytne master franšízantovi kompletní zázemí, servis, vybavení, zboží. V současné době ParfumBar® působí v Polsku, Rumunsku, Rusku a Německu.

Kompletní informace o této franšíze najdete v našem katalogu franšíz ve složce Master-franšízové systémy, případně vám je rádi poskytneme v redakci.