Franšíza zahalená do vůní

Firma má v nabídce licenci pro stánek např. v obchodním centru, kde jsou náklady nižší a návratnost rychlejší
Úterý
23.11.2010
L’OCCITANE potvrzuje úspěch na česko-slovenském trhu. O přírodní výrobky je zájem. Otevírají se 3 nové provozovny.
 

Kosmetická firma L’OCCITANE začala nabízet franšízový způsob prodeje na českém a slovenském trhu před dvěma lety. Za šest let vybudovala 11 vlastních prodejen, ke 2 franšízovým se přidaly další dvě. L’OCCITANE se na našem trhu stává zaběhnutou značkou.

Historie značky se začala psát již před 30 lety, značka se prodává ve více než 80 zemích světa a její hlavní filozofií je návrat ke kořenům, k přírodě. Výrobky nejsou testované na zvířatech, neobsahují parabeny, chemické sluneční filtry, ftaláty ani silikony, zato respektují zákazníka.

„Zachovávání tradic je pouze jednou částí filozofie L´OCCITANE. Respekt k životnímu prostředí, zákazníkovi, dodavatelům a zaměstnancům je součástí každé části organizace. Tento respekt dovedl L´OCCITANE ke spolupráci s místními výrobci ve středomořském regionu. Tato malá hospodářství a družstva pěstují drahocenné ingredience jako je levandule, med nebo květy neroli. Citlivé zpracování ingrediencí a prodej přírodní kosmetiky je dalším krokem, spokojený zákazník koloběh uzavírá. Vše funguje v rovnováze. Náš franšízant musí mít touhu prodávat naši značku, přesně ví, co ho čeká, jaká bude investice, jaká návratnost, říká Jozef Rams, jednatel společnosti.

Franšíza je určena do měst nebo aglomerací se 60 000 obyvateli, licenční poplatek je 100 000 Kč, celková investice se liší podle velikosti obchodu, ale pohybuje se od 750 000 Kč. Firma má v nabídce licenci pro stánek např. v obchodním centru, kde jsou náklady nižší a návratnost rychlejší.

V posledních dnech otevřela firma 11. vlastní prodejnu v ostravském nákupním centru Avion, franšízový stánek v obchodním centru Arkády Pankrác a franšízovou prodejnu v nákupním centru Galerie Harfa a Žilině.

Potenciální franšízanti najdou kompletní informace o této franšíze v našem katalogu franšíz.