GEPARD FINANCE jsou dnes největším hypotečním brokerem v ČR. Od roku 2009 poskytují své služby prostřednictvím sítě franšízových partnerů.
pondělí
29.11.2010
Expanze franšízové společnosti GEPARD FINANCE. Osvědčený koncept z Česka rychle rozvíjí i na Slovensku. Novým trhem bude Maďarsko.
 

Společnost GEPARD FINANCE dosáhla v letošním roce historického úspěchu v nárůstu produkce a získala již 8% podíl na hypotečním trhu (výsledky za 3. čtvrtletí letošního roku). Od ostatních makléřských firem a finančních institucí se liší svou obchodní sítí nezávisle vlastněných a samostatně řízených franšízových kanceláří.

GEPARD FINANCE začala poskytovat své služby pro klienty v roce 2003. Za období své činnosti kompletně zpracovala a do bank předala hypoteční úvěry v celkovém objemu přesahujícím 20 miliard korun pro více než 15 000 klientů.

Od roku 2009 poskytuje své služby prostřednictvím sítě franšízových partnerů. „Naši franšízanti získávají možnost spolupráce se všemi bankami na trhu za mimořádných podmínek. Mohou využít kompletní sadu hypotečních produktů s výhodnými finančními podmínkami pro klienty, vyšší komfort při vyřizování poptávek, metodickou podporu i otevřené dveře do vzdělávacího systému společnosti. Neméně důležitá je samozřejmě i marketingová podpora partnerů,“ říká Jan Kruntorád, generální ředitel Gepard finance.

GEPARD FINANCE je dnes největším hypotečním brokerem v ČR, který pro jednotlivce, realitní kanceláře i developery zajišťuje hypotéky, stavební spoření a pojištění. Je oficiálním hypotečním partnerem největší realitní sítě v České republice, rovněž franšízové společnosti RE/MAX Česká republika, pro jejíž kanceláře kompletně zajišťuje RE/MAX Hypotéku.

„V rámci pololetí 2010 jsme dosáhli historicky nejvyšší produkce zpracovaných hypoték v objemu 2,31 miliardy Kč. Pro srovnání jde o meziroční nárůst produkce o 36 % oproti prvnímu pololetí 2009," upřesňuje Ing. Jan Kruntorád. Pro banky je GEPARD FINANCE jedním z nejvýznamnějších externích zprostředkovatelů jejich úvěrových produktů. Není náhodou, že každá 12. hypotéka na trhu v ČR je zprostředkována makléři GEPARD FINANCE.

Podle vyjádření Jana Kruntoráda, franšízový koncept GEPARD - FINANCE PRO ŽIVOT nabízí model podnikání formou franšízové pobočky pod zavedenou značkou s atraktivními produkty, kvalitním metodickým zázemím a propracovaným systémem vzdělávání. Profesionální makléři svým klientům zdarma zajišťují hypotéky, úvěry ze stavebního spoření, pojištění. GEPARD FINANCE vždy hledá pro klienta nejlepší způsob financování, pro franšízového partnera nadstandardní podmínky obchodování. V současné době franšízová síť GEPARD FINANCE disponuje 60 funkčními obchodními místy, čímž je zajištěna snadná dostupnost a obsluha klientů po celé republice.

GEPARD FINANCE působí rok a půl na Slovensku, zatím má 20 poboček, v plánu je vybudovat 60. V letošním roce jsou k dipozici výsledky za první pololetí, franšízami dosáhli obratu 6,582 mil. EURO, to je meziroční nárůst o 533%.

Podrobné informace najdete níže v katalogu franšíz.