Outletová prodejna Brand New Products v Mladé Boleslavi.
Středa
01.12.2010
Na českém trhu jsou franšízy, kterým se vstup vydařil. Mezi takové patří i Brand New Products. Právě dnes otevírá ve Frýdku Místku 8. prodejnu.
 

Brand New Products představuje multibrandový outlet s oděvy, obuví a doplňky nejznámějších módních značek jako Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Wrangler, Lee, Mustang, Mexx, Tom Tailor, Esprit, Versace, Gin Tonic, Adidas, Puma, Lotto, Fila a celou řadou dalších.

Obvyklá prodejní plocha obchodů se pohybuje v rozmezí od minimálně 20m2 výše. Zejména pak menší prodejní plochy jsou vhodnější do měst s menším počtem obyvatel (cca 20.000), jak potvrzuje Robert Szewczyk, kontaktní osoba pro franchisanty: „Zaměřili jsme se na nový segment v menších městech, také zde se nachází vhodná kupní síla. I na malém prostoru s 30 či 40 m2, který je vhodnější právě do menších měst, jsme schopni nabídnout rentabilní byznys.“ Tomu také odpovídá, že firma vstoupila na český trh koncem května a během 4 posledních měsíců otevřela 8 prodejen.

Kromě nově otevřené provozovny ve Frýdku Místku, lze nalézt outletové prodejny Brand New Products také v Třinci, Mladé Boleslavi, Brně, Jihlavě, Plzni, Ostravě a Břeclavi.

Větší prodejní plochy 100 až 200 m2 jsou pak výdělečné zejména v krajských městech. „Rádi bychom expandovali do Prahy a do dalších velkých měst, víme, že tyto lokality mají značný potenciál. Například v Praze, v regionu s největší kupní silou, zatím čekáme na vhodné zájemce o licenci,“ upřesňuje Robert Szewczyk.

Zájemci o licenci Brand New Products by měli počítat s počáteční investicí cca. 100.000 Kč na každých 10 m2 prodejní plochy, obnovovacím poplatkem za licenci 15.000 Kč ročně a minimální prodejní plochou 20 m2, samozřejmostí je podpora v reklamě. Partneři dostanou zcela nové zboží i z aktuálních kolekcí. Franchisant má také možnost vlastního výběru zboží. Systém Brand New Products nevyužívá principu paketových a balíčkových prodejů. Veškeré zboží je originální a má příslušné doklady svého původu.

V příštím roce, jak upřesnil Robert Szewczyk, se Brand New Products zaměří kromě českých měst, také na slovenský trh.

Více informací získáte níže v katalogu franšíz.