Farmářské potraviny společnosti ČESKÝ GRUNT CZ, s.r.o. na Praze 3.
pondělí
06.12.2010
Opravdová chuť tradičních potravin bez chemie a náhražek. Farmářské výrobky se budou prodávat ve franchisových prodejnách.
 

Pokud jste odpověděli ano, pak jsou tady pro vás prodejny ČESKÝ GRUNT, které nabízí tradiční české potraviny, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů. Potraviny jsou vybírány dle chuti, kvality a hygienických výrobních postupů bez použití náhražek a doplňků.

Pro ty, kteří se zajímají nejen o tradiční české potraviny bez chemie, ale také vyhledávají podnikatelské příležitosti, se právě taková možnost naskytla. Prodejny ČESKÝ GRUNT se postupně budou rozrůstat do všech krajů. „Plánujeme vybudovat v každém kraji nejméně jednu provozovnu založenou na principu franchisingu. Franchisanta podpoříme s veškerým know-how, značkou a marketingem,“ upřesňuje cíle podpory partnerů Aleš Kotěra, spolumajitel společnosti.

Franchisant bude odebírat od regionálních farmářů a výrobců jejich produkty, které budou splňovat přísná kritéria. Bude pečovat o dobré obchodní vztahy a současně vyhledávat nové dodavatele. V prodejnách bude nabízet kupujícím širokou nabídku sýrů a mléčných výrobků, pečiva, masa, uzenin, vajíček, ovoce a zeleniny, medů, domácích moštů, pálenek a dalších. Nabídka čerstvých potravin bude závislá na sezóně a v průběhu roku se bude měnit. „K tomu, abychom začali podnikat s typicky českými kvalitními potravinami, nás vedla myšlenka jednak dostat tradiční poctivé potraviny na náš stůl a také snaha podpořit malé a střední farmáře a výrobce. Budeme rádi, když naši franšízanti budou k tomuto byznysu přistupovat stejným způsobem. Ve své podstatě tak podpoří celý region, v němž žijí,“ dodává Aleš Kotěra.

Společnost ČESKÝ GRUNT CZ, s.r.o. vznikla v roce 2010, jako ryze česká firma s českým kapitálem. V témže roce otevřela svůj první kamenný obchod v Praze. V polovině prosince 2010 chystá otevřít provozovnu v Písku. Na příští rok plánuje expandovat do Východních a Středních Čech.

Více informací získáte v redakci FranchisingINFO.cz.