1. franchisová pobočka McCafé v Praze

Koncept kaváren McCafé vznikl v roce 1993 v australském Melbourne. Kavárny McCafé nabízejí kávové speciality, čaje a dezerty.
Úterý
07.12.2010
V těchto dnech otevřela společnost McDonald’s v Řepích první McCafé na území hlavního města. Jedná se o 1. provozovnu McCafé založenou na principu franchisingu v Praze.
 

Koncept kaváren McCafé vznikl v roce 1993, kdy bylo otevřeno první McCafé a to v australském Melbourne, v Evropě tento koncept jako první představilo na konci 90. let Irsko. Dnes jsou kavárny McCafé po celém světě. V České republice bylo McCafé představeno v červenci roku 2009.

„Kavárenské služby McCafé nabízíme našim zákazníkům ve vybraných restauracích McDonald’s v České republice již rok a půl. McCafé v Praze Řepích je naším jubilejním desátým. Káva je v Čechách velmi oblíbeným nápojem a stejně jako ve světě se i v České republice setkalo McCafé s úspěchem. Jsem rád, že jsme se v našem záměru přinést nový kavárenský koncept nezmýlili,“ uvedl Radek Janalík, generální ředitel McDonald`s ČR a SR.

McDonald’s s McCafé v Řepích provozuje na základě licence McDonald´s samostatná podnikatelka paní Daniela Bártová, která zaměstnává nově celkem 49 pracovníků. Paní Bártová je také franchisantkou restaurace v Galerii Nové Butovice.

Kromě provozoven založených na principu franchisingu otevřela společnost nově také restauraci McCafé v Mostecké ulici a v polovině prosince plánuje zprovoznit McCafé na Florenci, kde nyní probíhá rekonstrukce.

Kavárny McCafé nabízejí kávové speciality (18 druhů), šest druhů čajů a výběr ze 17 dezertů a naplňují očekávání i největších příznivců tradičních kaváren.

Podrobné informace o franšíze McDonald´s získáte níže v katalogu franšíz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014