Motivace a odhodlání je základem úspěchu v podnikání

Reklamní informační tabule je jedním z produktů společnosti ATLANTIS MARSHAL, a.s., který si franchisant může zvolit.
Středa
08.12.2010
ATLANTIS MARSHAL plánuje na příští rok otevření 1. franšízové pobočky. Ta bude působit ve východočeském regionu.
 

Společnost ATLANTIS MARSHAL, a.s. se pohybuje již od 90. let v oblasti maloplošné reklamy a doplňkových marketingových služeb. Kromě vlastních poboček v Liberci, Praze, Teplicích a Olomouci chystá otevřít další provozovny, které budou založeny na principu franšízingu. První nová franšízová pobočka bude působit ve Východních Čechách. Společnost plánuje díky síti franšízových poboček pokrýt celou republiku.

„Naše společnost franšízanta podpoří v kompletním zaškolení, metodickém vedení, konzultačních a marketingových aktivitách, službách grafického studia a tiskárny za velkoobchodní ceny,“ vyjmenovává hlavní oblasti podpory franšízantů Jiří Procházka, kontaktní osoba pro zájemce o licenci.

Licenční poplatek, který hradí franšízant společnosti jako vstupní investici, se odvíjí od typu produktu a pohybuje se v rozmezí 50 a 100 tisíc Kč za jeden produkt. Produkty jsou rozděleny do 3 typů a to na reklamní informační tabule, průvodce občana a podnikatele a krajský lexikon zdraví. Franšízant si může zvolit libovolnou kombinaci z těchto produktů, které následně prodává. Veškerý výdělek z obchodní činnosti pak zůstává franšízantovi.

Od franšízantů společnost očekává zejména vysokou míru motivace, výborné komunikační a organizační schopnosti a detailní znalost regionu. „Jelikož nás lákají nové výzvy a příležitosti, rozhodli jsme se již zaběhnutý systém klientely předat stabilnímu partnerovi za jasně definovaných podmínek. Úkolem franšízanta bude budovat a rozšiřovat dobré obchodní vztahy ve zvoleném regionu,“ vysvětluje Jiří Procházka náplň činnosti franšízantů.

Více informací, jak získat franšízu ATLANTIS MARSHAL, a.s. naleznete níže v katalogu.