Do you speak English?/Mluvíte anglicky?

Účastníky kurzů jsou soukromé osoby a firmy. Výuka probíhá ve skupinách 4-8 osob, a jeden semestr trvá 14 týdnů.
Pátek
10.12.2010
Síť jazykových škol Lingua Nova hledá franchisanty v České republice. Příležitost pro zkušené podnikatele.
 

Lingua Nova je síť jazykových škol, která provozuje vzdělávací kurzy pro firmy a instituce pomocí nejnovějších metod zaměřených především na aktivní znalost jazyka. Učitelé učí 6 jazyků: angličtinu, němčinu, italštinu, francouzštinu, španělštinu a ruštinu.

Výukový systém využívá také nejmodernější metody interaktivního e-learningu. To umožňuje lektorům vyučovat angličtinu i na dálku ve všech regionech dané země. Kromě toho také pořádá intenzivní jazykové kurzy v zemích jako například ve Velké Británii, Německu, Austrálii, Španělsku, USA a Maltě.

Společnost provozuje v Polsku 3 vlastní a 4 franchisové pobočky a v současnosti hledá franchisanty v ČR. „Hledáme partnery, kteří s námi chtějí dosáhnout úspěchu a zajímají se o rozvoj výuky cizích jazyků v Česku. Proto jim nabízíme spolupráci v oblasti provozování jazykových škol,“ říká Bartosz Szyke, kontaktní osoba pro zájemce o licenci.

„Franchisanta vybavíme pokyny pro provoz školy, modely vizualizace, návrhem reklamy, webovými stránkami, billboardy, letáky, cedulemi atd. Proškolíme ho v náboru lektorů. Dodáme mu know-how v podobě typů kurzů a programů a uživatelskou příručkou,“ vyjmenovává oblasti podpory Bartosz Szyke.

Počáteční investice, s níž musí franchisant počítat, se pohybuje v rozsahu 350 – 700 tisíc Kč a zahrnuje poplatek za licenci na provozování jazykových škol, marketingové a reklamní výdaje a náklady na přípravu školy. Základní požadavky na partnery jsou z hlediska osobnostních vlastností kladeny zejména na vlastní iniciativní přístup a zkušenosti s podnikáním, dále manažerské dovednosti typu schopnost řídit, hodnotit a motivovat lidi.

Další informace získáte v redakci FranchisingINFO.cz.