Příležitost pro jednotlivce či firmu

Odborníci Expense Reduction Analysts pracují ve více než 40 zemích světa.
Úterý
14.12.2010
Expense Reduction Analysts, světová jednička ve snižování nákladů firem, hledá partnera pro exkluzivní zastoupení v České republice.
 

Expense Reduction Analysts (ERA) je největší světová poradenská společnost zabývající se snižováním nestrategických provozních nákladů svých klientů. Konzultanti společnosti řeší více než 100 různých typů výdajů jako např. kurýrní, úklidové a poštovní služby, nákup tiskovin, pojišťovnictví, logistiku, energetiku, nakládání s odpady a další. ERA spolupracuje s více než 900 partnery ve 40 zemích světa. Nyní hledá partnera, který ji bude na základě licence exkluzivně zastupovat také v ČR.

Studie Expense Reduction Analysts ukázala, že 90 % společností na celém světě tvoří zbytečné nestrategické náklady, které zaujímají průměrně 10 – 20 %. „Víme, jak lze tyto náklady snížit, a jsme připraveni sdílet své znalosti a zkušenosti s partnery z České republiky,“ říká Fred Marfleet, generální ředitel Expense Reduction Analysts.

Jak dále prozradil Fred Marfleet master franchisant v ČR bude mít možnost nejen za tímto účelem poskytovat služby klientům, ale také získá vlastní výhradní práva k zapojení jednotlivých franchisantů v zemi, včetně úroků z jejich příjmů. Smlouva s Expense Reduction Analysts se uzavírá na dobu nejméně 10 let, s možností prodloužení na 30 let, případně déle.

Společnost byla založena v roce 1992 ve Velké Británii. Dnes mezi její klienty patří velké a střední společnosti po celém světě, jako například IKEA, Unilever, Volkswagen, Hewlett Packard, Siemens, Pfizer, Adidas, TNT, SAP, Dell, i takové poradenské firmy jako Deloitte nebo Ernst & Young.

Samotný koncept funguje v mnoha evropských zemích. Před rokem a půl vstoupila společnost prostřednictvím master licence do sousedního Polska a od roku 2010 přilákala další franšízanty.